Mikra
|
13.02.2018 16:24 -
Re: FAP - Filtr pevných částic
|
|

|
Kdy jsem se o čidlo začal zajímat i já, protoe jsem pořád s něčím nespokojený, tak se ke mě dostaly informace z příručky pro autorizovaný servis, e čidlo měnit a jako poslední, e spousta nepravostí s regeneracema se tváří jako závada čidla, ale skutečnost bývá větinou jiná. Neumím být přesnějí, protoe si prdlajs pamatuju, ale čidlo jsem zatím pustil z hlavy. Poslední zhovadilosti při regeneraci, kdy se mi regenerovalo 3x po sobě během jedný jízdy bez zastavení (asi 50km), se u po několikátý neopakovaly a regenerace byly naprosto ukázněný. Pravděpodobně za to mohla nafta. Je to docela neuvěřitelný, ale jednou (na podzim 2017) jsem neměl sebou VIF a tak jsem natankoval VERVU bez VIFu. Od natankování se mi zdálo, e motor jde klidněji (asi placebo) a to a do regenerace. Pak proběhla tahle zmatená trojnásobná, při který mi i chcípal motor na kruháčích při podřazení na dvojku. No a pak jsem zase natankoval normální EFECTU s VIF a od tý doby ádný problém. Nečíst tu poučku z příručky, u bych asi měl nový čidlo a dalí díru v lakomým koleni. |
| |
| |