jruze
|
01.02.2018 00:28 -
Re: FAP - Filtr pevných částic
|
|

|
autodiag napsal(a): co jsem psal je dano ve FW ECU pro spusteni standartni regeneraca za kterou se nepovazuje ta nedokoncena,kterou se snazi obnovit co nejdrive
a aby to nebylo az tak uplne jednoduche tak skoro kazdej FW to ma malicko jinak,takze dve stejna auta vedle sebe se muzou chovat zcela diametralne  ....
je to velky problem u 1.6Hdi ktere se tak zacykluji je prakticky po startu hned sepne ventilator a po rozjezdu se to tam snazi srat naftu po HU...problem je ovsem potom takove auto privest k normalnimu zivotu,protoze i po vypnuti klice se stava velmi casto ze ventilator bezi do vybliti baterie
V případě co jsme se bavili = po připojení ,,normál origo" sahary auto na otevření dveří,nastartování se sahara chová normálně = nevím jestli čína nebo polsko čí jiný zázrak , ale sračka která nám zabrala nějaký čas a to jen proto e zákazník tvrdil e to nějaký čas chodilo = nesmysl. Opět potvrzeno e utajovaná le je draí ne pravda.Jen nevím pořád proč.
Kdy jsem byl malej učili mne mluvit pravdu s tím e le má krátké nohy a já asi začnu učit zákazníky mluvit pravdu cenou za zjitění pravdy a ztráty času . |
| |
| |