jruze
|
20.12.2017 20:32 -
Re: Hydraulické čerpadlo - BHI
|
|

|
Foxxxx napsal(a): Váení kolegové, obracím se na Vás s tímto problémem. U mého auta dolo k obligátnímu "nezvedá se", problém jsem u kdysi řeil - výměna čerpadla a bylo po problému. Jsem laik, tudí mně bylo vyměněno. Teď mně bylo oznámeno, e čerpadlo je v pořádku, ale ta část pod ním - údajně elektrická (kostka) je v pr.... čerpadlo se prý nechá oddělit (viz předchozí výměna), ale tzv. elektrická část je specifická a existuje v mnoha provedeních a e není k sehnání (pouitá) a nová včetně čerpadla stojí a 50 000 Kč. Servisman mně poslal několik fotek viz příloha, chtěl jsem se chytit čísla na čerpadle, ale to u bylo měněné a neodpovídá té elektické části.
Take se chci zeptat je-li to opravdu takový velký problém, případně na číslo toho kompletu, které tam skutečně patří, případně na cenu nového. Omluvám se za můj laický popis.
Nemusel by to být a takovej problém jde o výbavu (u C5 I a II to bylo bezproblému) u x7 ?? mylím e by to mělo jít také a hlavně na C5 I a II stálo něco kolem 28000,- a pokud má ,,jen dva korektory" tak by to mohlo být pouitelné ale nevím přesně. No potřebuji vědět jakou má výbavu a asi bych dovedl i přímo X7čkové.(myslím e rozhodující jsou xenony) - kdo ti řek e je elektronika KO ? ta elektronika je na čtyřech roubkách - povolit a sundat - můe tam být a asi bude LDS a ta můe zkratovat - moná by stačilo očistit a vyzkouet - nic nehrozí při demontái jen to chce skalpel a uvolnit tu přilepenou oranovou gumu aby zůstala na elektronice - bude naboptnalá a patně se tam vrací. |
| |
| |