sgt
|
27.11.2017 18:47 -
Re: Jaké auto v budoucnu místo C5 ?
|
|

|
Světlono napsal(a): Minulý týden jsem seděl v Hyundai Tucson co je spíe mení SUV, za relativně dostupnou cenu, a velmi mě překvapil vnitřní prostor. Vepředu paráda a vzadu také. Spousta místa před koleny, podlaha s minimálním středovým tunelem. Dá se říci, e téměř tři plnohodnotná místa, kufr něco málo přes 500 litrů. Nastupování pohodlné - ádné dřepování, jen oupnete zadek na sedák, vystupování jen spustíte nohy na zem. K jízdnímu komfortu a ovladatelnosti se zatím nemůu vyjádřit, ale mám domluveno v druhé půlce prosince půjčení na tři dny, tak nějaké dojmy napíu.
Tucson 1,6 T-GDi 4x4 s automatom (dvojspojka) si nakoniec vybral svokor ako náhradu za Forestra 2008. Naozaj musím uzna, e je to celkom pohodlné auto (a to jazdí na 19" ), priestoru ako spomína celkom dos.
Čo ma ale najviac prekvapuje, tak to je na prvý pohžad jednoduchá servisovatežnos. Čo sa týka podvozku - vade neskutočne veža miesta, ku kadému čapu/silentbloku dobrý prístup. A keby ste videli, ako sa mení vzduchový alebo kabínový filter - bez iadneho náradia. Viac vám bude trva vybalenie filtra, ako jeho výmena 
.link.
Neberie ma moc móda SUV, ale ak potrebujem pohodlné auto pre 5 žudí, tak toto by som si vedel predstavi ako náhradu. Ete sú tu MPV, ale tých u moc nie je a bude ich stále menej... |
| |
| |