quattrop
|
05.09.2017 15:04 -
Re: Ventilátor topení / C5 I / II
|
|

|
Ano, jak jsem psal, moná ne úplně jasně. Kdy tyto vodiče (psal jsem kabely) propojím, tak se ventilátor rozběhne, ale naposledy, kdy jsem to zkouel se starím ventilátorem, tak jsem poznal, e neběel naplno, jako např přímím napojením samotného ventilátoru přímo na samotnou baterii.
Zkusím to radi i i teď s tím novým. Protoe ale toto funguje a po cestě u je jinak jenom ty dva konektory a samotný regulátor, tak jsem předpokládal problém tam, ale regulátor je nový, konektory vyměněný... Proto jsem se ptal, jestli ale můe být chyba i spí v ovládacím panelu a jak toto zjisti. A případně pokud nový ventilátor taky poběí pomalu, tak problém bude tedy asi u někde na přívodu k regulátoru a napětí asi nebude dostatečné. A se dostanu večer domu, jetě jednou prověřím. Dle předchozích rad jsem kontrolovat spí velikost odporu, e se tomu konektoru dokázali opálit piny, ale myslím, e napětí jsem tam u taky měřil a bylo tam standardních cca 12V.
Hrabal jsem se v tom u víckrát, jak byl vdycky chvíli čas, ale času je klasicky málo. Jene co u je brzo ráno kosa a okna se mlí, musím to nějak brzo dořeit |
| |
| |