martinpad
|
24.07.2017 12:32 -
Re: FAP - Filtr pevných částic
|
|

|
jruze napsal(a): Cerin(sloka s aditiv) je pevná sloka a jsem přesvědčen e odstranitelná jen mechanicky(také jsem měl nabídku na nějaká přístroj (a za dost velké peníze) = dal jsem podmínku e mi předvedou jak tuto sloku dostanou těmi jejich zázraky ven bez pokození katu a nějak ztratili zájem o zkouku,přiznali e to nedokáou a nabídka se nějak vytratila (a to jsem chtěl na FAPU děleném na kterém si to dovedu mím způsobem ověřit ). Ohledně velijakých ,,vodiček" tak tam je sice úspěch ohledně hláky o hozbě ucpání,ale zase je problém e auta po aplikaci začaly kouřit  řekl bych e buď to poničí katalizátor a nebo FAP a zároveň to způsobí e sace nehrudkují(to je jedna z věcí proč se aplikují aditiva) a volně prochází výfukem nebo ten FAP pokodí.(já jiné vysvětlení nemám)
Take si asi můete udělat závěr sami nebo mi můj můete vyvrátit. 
Slo mi o to, jestli nemate někdo informaci ohledne cisteni primo u PSA. Citroen na webu krome vymeny za repas nabízí i nove i cisteni. Takze jsem se chtěl jen zeptat, zdali nemate někdo s tim zkuenost a jestli cisti i ten fap na 120kw kde je i katik. Eventuelne jestli jste jiz Jardo zkouel někdy tento 120kw FAP čistit vaí metodou horkou wapkou? |
| |
| |