robo
|
11.07.2017 21:06 -
Re: Jaké auto v budoucnu místo C5 ?
|
|

|
.45acp napsal(a): X7 moná nevypadá jak rumunský kolotoč, ale Citroen je to jen díky přítomnosti hydry (teda v případě, e není na zkroucených drátech), jinak spí vypadá jako německá klasika - VW, Audi. I místa je tam vevnitř jako u němců.  Nevnucuju nikomu názor na vzhled, ale jako staré struktuře se mi víc líbí starí generace, kde se při potkávání na silnici dá hůře splést s identifikací C5.
A co se týká prostoru jeden poznatek téměř nezaujaté osoby. Před esti lety, kdy jsem kupoval svojí C5, bývalý majitel si nechal přivézt X7 (teda byla na pérech), a jeho manelka měla prohlásit, e to starý bylo lepí- bylo tam víc místa.
A co se týká poruchovosti - nákladů na údrbu X7, u tu bylo napsáno taky hodně. Pochopitelně zvýený počet problémů s touto generací je spojen i s tím, e jich tu přibývá a I. a II. gerace postupně ubývá. Skutečnou a pravdivou situaci by ale mohli prozradit místní servisáci.
Já osobně bych se teda X7 docela bál.
ale to su zasa kecy. ja mam x7 od nova a po 4 rokoch a 75tkm nic. nebolo este so ziadnou poruchou v servise. proste to je o kilometroch, veku , starostlivosti a trocha stasti.
napriklad vcera som mal zasa c3 v servise a menili mi zadne struny. zasa jedna praskla. toto iste sa mi stalo pred 3 mesiacmi na predku. uz ma to auto zacina stvat, 157tkm a fatalne poruchy. toho auta sa ja zacinam bat.....uz ide o zivot. no a vyzor C5 I,II je dobe primerany. zato x7 aj od 2009 kus krasneho auta [a la audi ] |
| |
| |