jruze
|
05.06.2017 13:51 -
Re: krtící klapka přívodu vzduchu - čitění, nastavení
|
|

|
63zdenda napsal(a): Ona vůbec diagnostika není vemocná, o vydřených drahách jsem četl u před 4 roky, spí k tomu patří zkuenosti, um, fortel a trochu větění mechanika. 
Jardo, vzpomeň si na můj EGR, diagnostika ukázala závadu přímo na něj, dál se nepátralo, koupil jsem novej, namontoval jsi ho a situace stejná, říkal jsi, e ho vyreklamuje, dal se starej s tím, e na dojetí ho zaslepí, jene okamitá barevná hudba, vechny hláky co existují a motor neel nastartovat vůbec, záslepka se vyndala a ve fungovalo bez závad jak má, dal se novej a také na něj jezdim dodnes, dokonce i ten starej jezdí stále, pouze jsem vyhodil peníze za novej.
Nic ti nevyčítám, ale ne kupovat hned novej za nemalej peníz, asi by chtělo se tomu víc věnovat, zkontrolovat závadu z více stran, ne jenom co napíe diagnostika musí bít vdy pravdou, proto jsem psal o zkuenostech a i trochu toho odsuzovaného větění, není to vdy tak jednoduché, jak to na první pohled vypadá a se závěrem počkat a po vyčerpání více moností a kontrol. 
Problém u tebe je někde jinde - nejspí v kabelái - to e nechodil a ani novej se projevovalo stejně jako vydřené dráhy(nedovedlo přečíst polohu stejně jako u vydřené dráhy) - to e pomohlo zahejbání s kabelama a to e to funguje dodnes je ??? (nebo studeňák nekde v jednotce ) = na to ti zkuenost nepomůe . Nevím jaké peníze jsi vyhodil ? - jestli si dobře pamatuji tak se prodal = take jen na nějaký čas uloené finance ví kolik dílů mi tu leí co si lidi objednali(vysloveně chtěli objednat dopředu k opravě) a protoe jsem opravil bez potřeby těch dílů které chtěli a potom mi tu zůstaly? - EGR jsem neměl abych mohl tak jak to dělávám e vyzkouím na mém dobrém dílu a a potom buď chtějí starí díl a nebo potom objednám novej díl (ono kdy jse v tom třeba za 60000,- v dílech které si zákazníci přáli objednat k opravě (a v rámci časovejch úspor = xx dílů příjde třeba za dva dny a na to zákazníci nemají čas poslední případ byl sahary = měl jsem na to 4.hodiny na sehnání,opravu - nakonec jsem opravil saharu která podle Patery byla KO a mohl jsem pánovi auto buď na tuím deset dnů ne by sehnal , nebo o 18000,- draí opravu z novích dílů a +- o dva dny delí časově(to jsem opravdu za 4.hodiny nedokázal).Myslím e si na můj styl a ření oprav nemá kdo stěovat.Nejsem takovej mistr abych dovedl odhalit jestli jsou prodřené cesty nebo údaj nepřenáí naruenej drát ve svazku a nejlépe jetě od PC = u tebe konkrétně rozchozenej starej EGR a novej v nabídce na prodej.Asi to začnu řeit jako v jiných servisech. (dnes jsem namontoval z.náboj který si někdo objednal asi před půl rokem = nebyl to = mohl jsem namontovat a neřeit,neměl bych v tom půl roku své peníze) , včera jsem na vlastní náklady vyměnil kat+ FAP jako by reklamaci = byla ve finále KO váha(přitom měla dobré hodnoty)= celej den hledání co tomu je+jiné věci které byly nahraně a to celé o víkendu , ve dvou a za krásných 1500,- za práci + musím samo ten FAP znovu vyčistit páč pouitý nikomu nenamontuji.Dobré ne ? |
| |
| |