mirasa
|
12.03.2017 20:47 -
Re: Cvakání v motorovém prostoru
|
|

|
Já to koupil asi něco přes 130tis km a se serviskou, ale té moc nevěřím. teď to má asi 160tis a druhou výměnu oleje za sebou. jezdí s tím manelka, převáně cesty do práce, na chalupu a pár dálničních jízd. Já kdy jsem se mohl svézt tak normál, líbí se mi e to jede, tedy jelo, ale ádný plyn brzda. Voda má malý únik, ale kontrolováno a stále doplňováno. Po startu bylo vdy slyet takové cvakání, ale to ustalo cca po 5sek., prý hydrotosy. Teď kdy se to stalo, tak jsem jel po dálnici na tempomat cca 150, teplota v normálu, pak jsem tomu trochu přilápl a najednou teplota oleje max a ozvalo se klepání, zvuk jako kdy by jste píchli. Bylo to u sjezdu, sjel jsem a zastavil, klepalo to opravdu nahlas, jako kdybych bouchal polenem do eleza. Dojel jsem asi 300m na benzinku, olej slezl na normální teplotu, chcípl jsem to. Po hodině dorazil odtah, nastartoval jsem, normální zvuk, teplota oleje byla na mé normální hladině ( tedy asi 6 kostiček ) , ale jak jsem začal najídět na podval, začalo to opět klepat hlasitě a rozsvítila se ta hláka. Auto jsem dnes neviděl, je v servisu, jdu tam zítra. |
| |
| |