| Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: LPG a C5 |  |
Froggy
|
06.03.2017 20:43 -
Re: LPG a C5
|
|

|
Zdravím, můete mi prosím poradit, kdo by byl ochotný zprovoznit auto s LPG? Je to úplně nová montá Lovato, ale po ujetí cca 150 km při jízdě na plyn chcíplo a nejde nastartovat ani na benzín. Resp. někdy náhodně chytne na různě dlouhou dobu-a to vdy, pokud je po zapnutí klíčku slyet benz. čerpadlo a rozsvítí se plynová kostka(ovládání). Pokud čerpadlo neslyím, nechytne (i u předchozí C5 bylo čerpadlo slyet před kadým startem). Řekl bych, e je vadné čerpadlo, ale proč to chcípne i při jízdě na plyn? Můe vadné čerpadlo plynovou jednotku nějak zmást? Na diagnostice jsem to měl, ale ádná závada nenalezena (byl to člověk, co tomu rozumí-měnil mi vstřik na druhém válci a projel ve diagnostikou a nic). Logicky chci napřed zprovoznit benzín a potom řeit plyn, ale bohuel kdy někoho poprosím o zprovoznění benzínu řekne mi, e za to mlůe plyn a odmítne se tím zabývat a kdy jdu k plynařům, říkají e mám přijet a to bude jezdit na benzín.. U jsem z toho zoufalej, auto potřebuju a u se různé pokusy táhnou dva měsíce a nic. Je tu někdo komu nedělá problém odpojit si pynovou část a zprovoznit to na benzín? Pokud se divíte e nazajedu tam, kde to montovali-ale prostě jim nevěřím, e budou umět tolik, aby to zvládli-majitel servisu je bazarník a u ted' mi tvrdil, e to nejspí pokodil ten, co mi dělal diagnostiku-ano, a po tom, co to přestalo jet od nich... Jinak montá od toho technika udělaná moc hezky a čistě a také to velmi pěkně jelo, ale bohuel bazarník mi přímo na technika číslo nedá a domlouvat se s ním je o ničem. Tahání o záruku můou být měsíce-auto jsem u nich i koupil a to mi za ty nervy u nestojí. Za kadou radu a pomoc moc děkuju! |
| |
| |