Sice to není C5,ale motorizace by odpovídala a popis závady skoro taky...
Dnes mi pán přivezl P307 s RHR. A rozhovor začal suprově: Měl jsem to u v několika servisech...
Stěuje si na to,e auto občas nejde natočit,za 10 minut k němu přijde a chytne na otočku.
A v průběhu rozhovoru z něj vypadne,e se mu asi 3x u stalo,e auto za jízdy chcípne.
Nic,popovídali jsme si a jeli se projet... Ohřát a tu má. Motor se bez problému roztáčel a někam ke 3000 a z ničeho nic vypnul. Nejdřív jsem nevěděl,co se děje a kdy jsem na to přiel,vylápl jsem spojku. Mezi tím se motor zase chytil,take se jelo dál. Znova plnej a situace se opakuje. tentokrát spojka včas,take motor el na nulu.
Zastavil jsem u krajnice. Startuju a nic. Tak jsme vystoupili, dali si cígo. A auto chytlo na první pokus. Tak jsem to zkusil znova a situace se zase opakovala do detailu...
Dojel jsem domu a stihnul jsem udělat jenom vyčtení paměti závad. A krom spínače na plynovém pedálu (omezovač) byla pamě prázdná... (ani jinde nebyly relevantní závady) . Samozřejmě zítra jdu jezdit na ivý data,ale kdyby u někdo něco podobnýho řeil,tak by mi to uetřilo asi čas

PS.: Pán má skoro permanentně rozsvícený hladový oko,ale dělá to prý i při půlce nádre...