pospa
|
14.02.2017 07:18 -
C5 III X7 za studena cuká, někdy chcípne
|
|

|
Ahoj,
jak ji píu v předmětu.. ráno do toho vlezu, nastartuju, krábu okna, sednu a jedu. Jedu třeba na trojku a najednou kub. Jen chvilkovej, ale vdycky přestane fungovat tempomat a občas vyhodí hláku ABS/ASR. Po chvíli najedu na magistrálu, jiní spojku (80km/h) a stane se mi to zas. Jednou mi to dokonce chcíplo v levym pruhu kdy jsem předjíděl retardy, kteří nevědí, e je na magistrále 80ka a jedou tam 50, pač je tam radar (to je poprvé co jsem na ně nenadával). Včera jsem zastavil a nechal auto stát nastartovaný a samo od sebe chcíplo. V Diagboxu je pak spousta chyb - čidlo otáček (momentálně je tam úplně nové), suspension, občas power steering a já nevim co jetě. No a pak je tam EGR, o kterým vim, e je nějak přiohnutej (neni ucpanej), spí opravenej, ale ta chyba je tam pořád a nejde vymazat. S tím jsem to auto kupoval a člověk co to měl přede mnou s tím takhle jezdil třeba přes rok a nic mu nechcípalo. Nevim, jestli by tohle vechno mohl ten EGR způsobovat? Kadopádně nikdy při tom chcípnutí nebo kubnutí se neorozsvítí kontrolka motoru. U mě to dost sere, nechci se dostávat do situací, e mi to chcípne na magistrále. Jinak jezdim ráno cca 15km do práce, odpoledne zpátky, občas to proenu na dálnici.
Díky
Pospa |
| |
| |