macman
|
12.12.2016 20:49 -
Re: Motor točí a nechytne / C8 2.2 HDi
|
|

|
autodiag napsal(a):
Zkus si vlákno znovu přečíst.. Nikde jsem nepsal, e jsou ostatní vstřiky OK... Měl jsem na kontrole jeden vstřik a byl KO.. Ostatní vstřiky jetě nejsou vyndané z auta.. Za testování jsem jetě neplatil, ale test CR vstřikovačů mají na svých stránkách za 250,- bez DPH.. A budu mít cenu ověřenou, rád ti na ně dám kontakt...
O přetočeném turbu jsem taky nic nepsal, ale o přetočeném motoru běícím na olej.. Pokud dojde k pokození fluidního loiska u turba, můe zvýenou radiální vůlí dojít ke kontaktu lopatek s tělem turba.. Samozřejmě ví o čem mluvím..
Jeliko v motoru chyběl olej, turbo je kaput a vstřiky taky... Uznávám, e nejlepí odhad měl Hanz 397, který odhadl problém v začátcích tohoto vlákna a asi se nemýlil..
A rozhození turba??? Ano, přesně tak to myslím... Sice to nemělo jetě VGT, ale stejným způsobem jsem si skládal turbo na 1.9TDI s motorem AHU.. V tu dobu bylo nesehnatelné, tak jsem dal vnitřek myslím e z motoru 1Z.. Je to u více ne deset let, tak si nepamatuju detaily.. Pokud koupím vyváený střed a dodrím úhly sesazení - fungovat to bude... |
| |
| |