macman
|
04.12.2016 09:41 -
Re: Motor točí a nechytne / C8 2.2 HDi
|
|

|
zrovna se rozehřívám.. Dělám to na zahradě, ale jakmile nařeu dřevo, přestěhuju se do stodoly.. Jo vytápěnou gará se zvedákem nemám....
Take k přepadům se prostě nedostanu... V dáli v hloubce vidím vstřikovače, ale to je tak vechno.. Zkusím rozebrat ten plastovej dekl kolem stěračů, jestli mi napomůe... Nicméně dneska nemám tolik času, take to budu řeit od zítřka...
mám vyndanej DRV ventil, zaráí mne ovem e není na vnejím krouku černý O krouek.. Je pouze klasika ten zelený u mikrosítka... Vybalil jsem novej ventil a tam krouek taky není... U starího 4HX krouek vdycky byl.. Jakpakto??
EDIT: take drv ventil vyměněný - je to uplně stejné...
Udělal jsem poslední důkladné měření hodnot...
Otáčky motoru při startování cca 290
Tlak paliva v railu během startu nepřekročí 40barů... Ze začátku je 8 barů.. kdy to kucká na jeden válec, tak stoupne tlak na 20 barů... Pokud fouknu startovací sprej, motor chytne vcelku kultivovaně, nechci předčasně jásat, ale běí vechyn čtyři válce.. V okamiku běhu na sprej má rail max 100 barů, moná tam na chvilku probliklo do 200barů... Pořád málo...
Nevím, jestli to je normální, ale během startování jsou hodnoty předvstřiků na nule...
havící relé je asi opravdu mrtvý, diagnostika vůbec nehlásí jeho sepnutí...
Ne začnu vyndavat vstřiky... nemůe být hypoteticky problém v nízkotlaké části??? Sice čerpadlo podává jak o ivot.. Ventilek ve víčku palivového filtru také funguje.. Ale mám vyzkoueno, e tlak podávacího čerpadla dává skrz vysokotlaké čerpadlo do railu.. Neměl bych na stojícím motoru vidět na railu ty 2-3 bary nízkotlakého čerpadla??? |
| |
| |