macman
|
03.12.2016 22:53 -
Re: Motor točí a nechytne / C8 2.2 HDi
|
|

|
Vzhledem k tomu, e mám tento týden v práci "dlouhý", tak k autu se dostanu vdy a za tmy.. Já ho vlastně jetě ani za světla neviděl.. Přítí týden zkusím sundat kryty rozvodů a zjistím zda nejsou skočený... Předpokládám e na tomhle 4HW motoru je to stejné jako na 4HX.. Take tyčka pod startérem do setrváku a tyčka skrz kolečko u vaček..
Mimochodem, diagnostika pozná skočené rozvody??? Synchronizace je při startování "ANO"
Motor při startování točí naprosto normálně (krom toho poklesu otáček hned na začátku).. Komprese je cítit a nikde nic nebouchá, necvaká, neklepe...
Ty přepady zkusím.. Nepředpokládal jsem, e by bez nastartovaného motoru lo tolik paliva do přepadu.. Přepady jsem vdycky zkouel na volnoběh a moc toho z nich neteklo... Pokud by byl ale zadřený vstřik, lo by to do přepadu i na startér???
To je přesně to co mě zaráí... Tlak na railu je moc nízký, aby se otevřely vstřiky a přesto mi to chytá na jeden válec.. Proto hledám zádrhel spíe ve vstřikách. ne e to je tím skočeným řemenem... Řemen o zub mi nerozhodí tlaky na naftě..
Čím více nad tím přemýlím, tak mi to sedí na zadřenej vstřikovač, který propoutí naftu do válce... Kdyby nebyl u c8 tak blbej přístup ke vstřikům, tak je prostě vymontuju a odvezu na test.. Tady bych raději nejdříve identifikoval vadnej vstřik a vyndaval a konkrétní kus... |
| |
| |