Uwefiltr
|
26.10.2016 08:56 -
Re: 2,2 HDi Biturbo - nejčastějí závady
|
|

|
Palivový filtr byl taky měněn, haviče jak jsem u zmiňoval také, vsme začátkem loňské zimy, kdy se problém se starty projevil. Mám pocit, e problém by mohl být, v tom e to nehavý, ale pojistky jsem kontroloval. Kontrolka havení se na chvili rozsvítí jen kdy je opravdu zima. Co se ztráty výkonu týče, tak problém je v regulaci tlaku turba, to vyhodnotila i diag. Vím, e su o tom píe hodně, ale ve smyslu, e auto padá do nouzáku, mně ta moje ztráta jako nouzák nepřijde, spí e jen nefouká malý turbo. Dávám to v Praze do auto Burgert, specializuje se na Citroeny, dává jen origo díly a levnej zrovna není. Kdybych věděl na koho jinéjo se obrátit, rád tak učiním, do autorizovaného se mi to dávat nechce, tam by byli schopni vyměnit půl motoru včetně turba a vstřiků. Najeto poctivých 190. Moná by mohl být i problém v mírném zvýení výkonu chiptunningem.
Dají se nefunkční havky zjistik diagnistikou? Můj mechanik tvrdí, e ne. Čili to vypadalo, e se měnily zbytečně.
Auto bylo kupováno loni v létě ve 130 tis od PSA Kolín, tedy referentské z automobilky, se serviskou a historií závad a oprav. |
| |
| |