| Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Setrvačník |  |
tomio
|
05.10.2016 09:23 -
Re: Setrvačník
|
|

|
Nejspí bude problém jetě i jinde, protoe jemné vibrace jsou cítit i při stání na místě a motoru na volnoběhu. Při selapávání pedálu plynu se selápnutou spojkou to taky přenáí vibrace víc ne jsem byl zvyklý. Můe být problém v silentbloku uloení motoru? Tady je asi zakopaný pes, páč jetě před 14ti dnama se od předu ozývalo klepnutí při začátku akcelerace (stojím na místě, zařadím jedničku, poutím spojku a jak se auto pohne, klepne to. To samé na druhý rychl.st.). se sniujícíma se teplotama to ustalo
Dalí poznatek. Jedu cca 100km/h, cítím vibrace, vylápnu spojku a vibrace cítím pořád. Se sniující rychlostí to vibruje méně. No, jetě se tady můe projevovat vyváení kol. Tuhle variantu ověřím, páč budu zanedlouho přezouvat na zimní, tak uvidím.
Dalí poznatek z dneka (vypnul jsem rádio a poslouchám) - při jízdě při akceleraci slyím navíc jemné cvakání/hrčení (jako cvakání ventilů). Při vytáčení motoru na místě (zabrděné auto, vylápnutá spojka, pomalé zvyování otáček k 3t) toto slyet není. Já jen doufám, e mě nečeká i výměna vstřiků 
jruze: Je to z obchodu citroeny eu. Zatím s nima mám dobré zkuenosti. Kdy tam píou, e se jedná o originální díl, tak to snad bude v pořádku. Můu ti poslat do sz odkaz na setrvák. Prase aby se v tom vyznalo. V citroenu mají setrvák za 11t, take to oproti té výhodnějí nabídce za 7t není a takový rozdíl. Bohuel mi nikdo setrvák před odesláním nanafotí - abych si ověřil výrobní číslo konkrétní součástky
Info pro vechny. Výrobky LUKu s označením RepSet nejsou repasy pouitých dílů, ale sady na opravu... Tolik info od prodejce 
No, na přítí týden jsem objednaný na servis, tak snad to hoi vyřeijou a já to nějak dojezdím
Díky vem |
| |
| |