c5vyskov
|
05.09.2016 19:19 -
Re: Nabídky autobazarů v ČR/SR
|
|

|
Na tuhle a jetě na jednu jsem se byl dívat tak před 6 týdny. Chtěl jsem spí tu druhou, take tuhle jsme ani nestartovali, jen jsem si ji prohlídl zvenku, zevnitř...vypadala pěkně. Opsal jsem si VIN pro kontrolu. No a: říkají dovoz Francie, přitom první registrace byla v Itálii. ádný záznam o servisu ani v průběhu záruky, tak to vypadá, e majitel (leasingovka...) to od začátku úmyslně nedával do autorizáku, aby nezapsali km, a pak se to pěkně stočilo. Autobazar zaručí vechno, nebourané, monost dokoupení záruky, no ale dohaduj se pak s něma.
Jinak kdy jsem tam zrovna byl, tak nějaká paní si přila projet tak 3 letý Focus diesel. Jak ten startoval...naprosto ílené, 2-3-4 válce, osobně bych po takovém startování se zkuební jízdou skončil, ale paní to nevadilo
Nakonec jsem koupil za podobné peníze v podstatě holobyt, ale přes Citroen, dávají na to tu jejich Citroen Select záruku (asi taky o ničem, ale věřím tomu víc ne záruce autobazaru). 2 roky staré, po prvním majiteli, koupeno a servisováno přímo v tom servisu, najeto cca 140t a zatím úplná spokojenost. Jako čekal jsem, co se začne sypat, kdy to majitel prodal hned po záruce....nic, vechno funguje. Na bazaru měla prasklé čelní sklo, to mi zadarmo vyměnili (dali origo), pak tam majitel měl onboard kamerku, která byla nějak blbě zapojená a jak to auto stálo, tak vyavila a zničila baterku..tu mi dali taky novou(origo). Celkově přístup naprosto o něčem jiném ne bazary.
V tom autobazaru mi neseděly km, aby 4 leté auta měly najeto kolem 130t, realita bude 250-300. Ber to taky podle ceny, na mobile.de skoro nenajde 4 leté auto se 130t za takové peníze, větinou mají víc km a jsou draí. Tuhle C5 kdy tady prodávají za 260 bez daně, tak v té Itálii za ni mohli dát tak 200, tak se podívej na tom mobile.de, co za auta tam jsou za 200t Kč.... |
| |
| |