| | |
14.10.2010 12:14 -
Nabídky autobazarů v ČR/SR
|
2358517
|
|
Foxxxx
|
Město: ihle, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0i 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 32 |
|
|
Dnes mne zaujala tato nabídka: .link.
Byla to nabídka, které prostě nelo "neoddolat". Říklal jsem si, za tím musí být nějaká habaďůra a jeliko jsem měl cestu kolem navtívil jsem tento autobazar.
Na první pohled "peulka" nevypadala patně, drobné kosmetické vady sice byly, snad jen troku větí deformance u levých zadních dveří.
ok přiel po předloení servisní kníky. Deklarovaný rok výroby (2007) vzal za své - to e deklarovaný exclusive byl jen "SX" budi, ale zde bylo uvedeno modré na bílém říjen 2004!! (začátek záruky)!!! Bazarník sice trval, e ve velkém TP je 2007, ale u jsem ho ani nechtěl vidět a mazal jsem pryč.
Take tímto chci varovat případné zájemce, aby nejezdili přes půl republiky za takovou nabídkou.
Dnes mne zaujala tato nabídka: http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/citroen/c5/8404904
Byla to nabídka, které prostě nelo "neoddolat". Říklal jsem si, za tím musí být nějaká habaďůra a jeliko jsem měl cestu kolem navtívil jsem tento autobazar.
Na první pohled "peulka" nevypadala patně, drobné kosmetické vady sice byly, snad jen troku větí deformance u levých zadních dveří.
ok přiel po předloení servisní kníky. Deklarovaný rok výroby (2007) vzal za své - to e deklarovaný exclusive byl jen "SX" budi, ale zde bylo uvedeno modré na bílém říjen 2004!! (začátek záruky)!!! Bazarník sice trval, e ve velkém TP je 2007, ale u jsem ho ani nechtěl vidět a mazal jsem pryč.
Take tímto chci varovat případné zájemce, aby nejezdili přes půl republiky za takovou nabídkou.
|
|
14.10.2010 12:52 -
Re: Nabídky autobazarů v ČR/SR
|
2358521
|
|
TomasT
|
Město: Praha 15, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1470 |
|
|
Třeba to je 2007 a někdo se upsal při výrobě servisky
Pro určení skutečného roku výroby by bylo uitečnějí ORGA číslo nebo VIN.
Třeba to je 2007 a někdo se upsal při výrobě servisky :-d
Pro určení skutečného roku výroby by bylo uitečnějí ORGA číslo nebo VIN.
|
|
14.10.2010 13:16 -
|
2358525
|
|
jumep
|
|
|
je to facelift, takze s naj pravdepodobnostou to bude 2005+
skor si myslim ze zle sfalsovana serviska
je to facelift, takze s naj pravdepodobnostou to bude 2005+
skor si myslim ze zle sfalsovana serviska
|
|
14.10.2010 13:38 -
|
2358526
|
|
Foxxxx
|
Město: ihle, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0i 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 32 |
|
|
VIN jsem si po této skuenosti ani nenapsal, serviska byl určitě orginál, nebo se tam nikdo nepokouel historii vyrobit do součastnosti, končilo to myslím rokem 2007, a facelift se objevil u na podzim roku 2004.
VIN jsem si po této skuenosti ani nenapsal, serviska byl určitě orginál, nebo se tam nikdo nepokouel historii vyrobit do součastnosti, končilo to myslím rokem 2007, a facelift se objevil u na podzim roku 2004.
|
|
14.10.2010 13:53 -
|
2358527
|
|
jumep
|
|
|
serviska by ma v bazare nikdy nezaujimala, to uz je v podstate dnes neuzitocny papier, nakolko byva z 90% nevyplnany alebo falosny
a jednoducha pomocka, ak je opr nad 10300 tak je to 2005+ a to sa da pozret vzdy pri otvoreni dveri ...
serviska by ma v bazare nikdy nezaujimala, to uz je v podstate dnes neuzitocny papier, nakolko byva z 90% nevyplnany alebo falosny
a jednoducha pomocka, ak je opr nad 10300 tak je to 2005+ a to sa da pozret vzdy pri otvoreni dveri ...
|
|
14.10.2010 18:16 -
|
2358555
|
|
KostaKE
|
Město: Koice, Auto: Citroën C5 II 3.0i 24v Exclusive | Počet příspěvků: 94 |
|
|
Je bezna prax uvadzat do inzeratov datum vyroby opisany z kolonky v TP ktora sa vola datum uvedenia do evidencie.
Ja som mal takto u BX uvedeny datum vyroby 96, pricom real bol 88.
VIN by mal kazdy predajca poskytnut mailom, inak to nechce predat a netreba sa s nim bavit.
Je bezna prax uvadzat do inzeratov datum vyroby opisany z kolonky v TP ktora sa vola datum uvedenia do evidencie.
Ja som mal takto u BX uvedeny datum vyroby 96, pricom real bol 88.
VIN by mal kazdy predajca poskytnut mailom, inak to nechce predat a netreba sa s nim bavit.
|
|
14.10.2010 19:14 -
|
2358557
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
pokud nekdo narazi na tuhle nabidku
.link.
tak bych chtel upozornit ze auto ma cca o 150 vic,ma vadnou prevodovku,zadni napravu z tech vaznych a nasledne ty lehci nadobka ostrikovacu,sedacka ridice prodrena, oba xenony na vymenu
pokud nekdo narazi na tuhle nabidku
http://autosoft.cz/soubory_autosoft/detail_inzerat.php?id=CITYDC%2FB248_10%2F23.9.2010&nabidkaAdresarBazaru=citydc
tak bych chtel upozornit ze auto ma cca o 150 vic,ma vadnou prevodovku,zadni napravu z tech vaznych a nasledne ty lehci nadobka ostrikovacu,sedacka ridice prodrena, oba xenony na vymenu
|
|
14.10.2010 21:27 -
|
2358577
|
|
C5stepan
|
|
|
Ale fotky jsou to pěkné. A ta výbava, no nekup to!
Ale fotky jsou to pěkné. A ta výbava, no nekup to;-)!
|
|
14.10.2010 21:30 -
|
2358578
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
ja to auto mel tyden doma...vse je resitelne,jedine co ovsem ne je prevodovka,kvuli tomu jsem ho vratil...koukam snizili cenu o 20
ja to auto mel tyden doma...vse je resitelne,jedine co ovsem ne je prevodovka,kvuli tomu jsem ho vratil...koukam snizili cenu o 20
|
|
15.10.2010 21:32 -
|
2358643
|
|
jruze
|
|
|
Také jsem mněl o něj zájem
Dobrý den, děkujeme za projevený zájem o námi nabízený vůz.
Ve co je uvedeno v inzerci plně odpovídá skutečnostem.
Co se týka zaslání VIN,
nemáme s tím ádný problém, vůz si toti před tím ne jej zakoupíme kontolujeme v servisu Citroen CZ.
VIN: VF7RERHRJ76826660
S pozdravem
Autocity DC s.r.o.
Také jsem mněl o něj zájem :-o
Dobrý den, děkujeme za projevený zájem o námi nabízený vůz.
Ve co je uvedeno v inzerci plně odpovídá skutečnostem.
Co se týka zaslání VIN,
nemáme s tím ádný problém, vůz si toti před tím ne jej zakoupíme kontolujeme v servisu Citroen CZ.
VIN: VF7RERHRJ76826660
S pozdravem
Autocity DC s.r.o.
|
|
15.10.2010 21:55 -
|
2358648
|
|
autodiag
|
|
|
no jasne..auto najezdilo rocne cca 60
pred necelym rokem melo 135 pri odtazeni (porucha alternatoru)
puvodni cena byla 249,kdyz jsem jim rekl ze ty km mi nesedi ,dali mi cenu 119,ktera tam mimochodem je ted,
prevodovka mi vyskakovala pri jizde z kopce hned v usti (15 od bazaru),kdyz jsem jim volal tak to pry neni mozne ze s tim jeli po ose...a ze to nic nedelalo (prave zadni kolo hucelo jak stado vcel,to byl ten ridic asi hluchonemej)..domluvili jsme se ze dojedu domu a zkusim vymenit olej a beznou diagnostiku..po rovine bych rekl normalni...jen spotreba nesla pod 8 coz mi pripadlo divny..vymenil jsem olej vyresetoval adaptace a hura na ecce-homo ..po 3 km znovu prevodovka pri razeni vyradila pak3 vteriny nic,mezytim se otacky vyskocili a do toho znovu zaradila..to same z kopce...co jsem se dozvedel typicka zavada prevodovek aisin je blok elektroniky (cca 37000) ..asi v 10 z 12 oslovenych servisu se zhodli na oprave +- 75 000..takze jsem jim volal at si to nej prijedou a dovezou penize + byla domluva za olej atd...
prijeli,dali penize za auto ale na fakturu prej zapomeli...rikam si neva....za 14 dni jsem jim volal co faktura,dostal jsem zajimavou odpoved...prej jim to udelalo po ceste jen 2x jinak nic..tak mi tu fakturu neproplati protoze tomu autu nic neni,kdyby to vedeli zeby pro nej ani nejeli..prej jsem si to vymyslel...mno radeji jsem to polozil a byl rad ze mam penize ..nikdy vice
no jasne..auto najezdilo rocne cca 60
pred necelym rokem melo 135 pri odtazeni (porucha alternatoru)
puvodni cena byla 249,kdyz jsem jim rekl ze ty km mi nesedi ,dali mi cenu 119,ktera tam mimochodem je ted,
prevodovka mi vyskakovala pri jizde z kopce hned v usti (15 od bazaru),kdyz jsem jim volal tak to pry neni mozne ze s tim jeli po ose...a ze to nic nedelalo (prave zadni kolo hucelo jak stado vcel,to byl ten ridic asi hluchonemej)..domluvili jsme se ze dojedu domu a zkusim vymenit olej a beznou diagnostiku..po rovine bych rekl normalni...jen spotreba nesla pod 8 coz mi pripadlo divny..vymenil jsem olej vyresetoval adaptace a hura na ecce-homo ..po 3 km znovu prevodovka pri razeni vyradila pak3 vteriny nic,mezytim se otacky vyskocili a do toho znovu zaradila..to same z kopce...co jsem se dozvedel typicka zavada prevodovek aisin je blok elektroniky (cca 37000) ..asi v 10 z 12 oslovenych servisu se zhodli na oprave +- 75 000..takze jsem jim volal at si to nej prijedou a dovezou penize + byla domluva za olej atd...
prijeli,dali penize za auto ale na fakturu prej zapomeli...rikam si neva....za 14 dni jsem jim volal co faktura,dostal jsem zajimavou odpoved...prej jim to udelalo po ceste jen 2x jinak nic..tak mi tu fakturu neproplati protoze tomu autu nic neni,kdyby to vedeli zeby pro nej ani nejeli..prej jsem si to vymyslel...mno radeji jsem to polozil a byl rad ze mam penize ..nikdy vice:palec
|
|
15.10.2010 22:25 -
|
2358654
|
|
zico
|
|
|
holt, niekto sa popali na bazarnikovi, iny zase na servisakovi
btw. ma niekto skusenost s Auto Adler Ostrava ..?
holt, niekto sa popali na bazarnikovi, iny zase na servisakovi :-d
btw. ma niekto skusenost s Auto Adler Ostrava ..?
|
|
16.10.2010 07:18 -
|
2358662
|
|
JirkaŘ
|
|
|
zico napsal(a): holt, niekto sa popali na bazarnikovi, iny zase na servisakovi btw. ma niekto skusenost s Auto Adler Ostrava ..?
Ahoj zico , v Adlerovi jsem byl loni, větinou C5 má v nabídce, ale osobní zkuenost nemám. Tu co jsem loni obhlíel, tak byla nad moje finanční monosti... v dalích bazarech co jsem projíděl a prohlíel tak jsem si ze esti nevybral ani jedno auto... "stály za vechny prachy " Zkus ale třeba Citroen - občas mají vykoupené na protiúčet auto které u nich prodali jako nové a znají jeho celou historii, protoe vůz servisovali. Já tak koupil tu svou v Meteorcaru v Orlové .... právě mají v nabídce 3 kusy C5 ! Být to tak loni... to jsem si asi vybral tu v plnej palbě ! .link.
holt, niekto sa popali na bazarnikovi, iny zase na servisakovi :-d btw. ma niekto skusenost s Auto Adler Ostrava ..?
Ahoj zico , v Adlerovi jsem byl loni, větinou C5 má v nabídce, ale osobní zkuenost nemám. Tu co jsem loni obhlíel, tak byla nad moje finanční monosti... v dalích bazarech co jsem projíděl a prohlíel tak jsem si ze esti nevybral ani jedno auto... "stály za vechny prachy :-))))" Zkus ale třeba Citroen - občas mají vykoupené na protiúčet auto které u nich prodali jako nové a znají jeho celou historii, protoe vůz servisovali. Já tak koupil tu svou v Meteorcaru v Orlové .... právě mají v nabídce 3 kusy C5 ! Být to tak loni... :-)) to jsem si asi vybral tu v plnej palbě ! :-d http://meteorcar.cz/nabidka-aut/bazar-tel-608-180-090
|
|
17.10.2010 21:41 -
|
2358798
|
|
zico
|
|
|
jirko dik za info, C5 mam dobru. ja skor potrebujem manzelke vymenit auto, nejake grand picasso by sa siklo
jirko dik za info, C5 mam dobru. ja skor potrebujem manzelke vymenit auto, nejake grand picasso by sa siklo :-))
|
|
14.02.2011 20:25 -
|
2373436
|
|
JirkaŘ
|
|
|
Zajímavý článek jsem nael....
.link.
podívejte se i na fotografie.... jak vzniká skvělá, téměř "nová" ojetina.
Zajímavý článek jsem nael....
http://www.novinky.cz/finance/225184-roste-pocet-zivotu-nebezpecnych-aut-svarenych-pokoutne-z-trosek.html
podívejte se i na fotografie.... jak vzniká skvělá, téměř "nová" ojetina.
|
|
21.02.2011 19:52 -
|
2374686
|
|
peter777
|
Město: Jelka, Auto: Citroën Xantia Break 1.9 D Kat. (68kW) TDI | Počet příspěvků: 4 |
|
|
Vimol som si údaj pri Xantii v tom Ostravskom bazary r.v. 2002.
X2 sa vyrabala do roku 2000...
Vimol som si údaj pri Xantii v tom Ostravskom bazary r.v. 2002.:-o
X2 sa vyrabala do roku 2000...:-p
|
|
21.02.2011 20:17 -
|
2374689
|
|
tief
|
|
|
nepredavali sa kombici este v 2001 ?
nepredavali sa kombici este v 2001 ?
|
|
21.02.2011 23:51 -
|
2374711
|
|
TomasT
|
Město: Praha 15, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1470 |
|
|
V dokumentech o Xantii na service.citroen.com lze najít informace o "OND" čísle a do 9184.
Co je 31.12.2001.
Take Xantii prodanou v roce 2002 (vyrobenou na konci roku 2001) lze koupit, ale moc jich nebude.
V dokumentech o Xantii na service.citroen.com lze najít informace o "OND" čísle a do 9184.
Co je 31.12.2001.
Take Xantii prodanou v roce 2002 (vyrobenou na konci roku 2001) lze koupit, ale moc jich nebude.
|
|
22.02.2011 13:39 -
|
2374742
|
|
jumep
|
|
|
to je zhruba ako C5 vyrobenu v 2000 .. tiez nejake budu ... ale ... (a ci este budu existovat)
to je zhruba ako C5 vyrobenu v 2000 .. tiez nejake budu ... ale ... (a ci este budu existovat)
|
|
| |
|
|