|
007david napsal(a): Tak letos jsem vzal C5 2,2 HDI na projíďku na PAG. Auto mám asi měsíc a po částečných opravách jsem si řekl, e to zkusím. O co jde. Byl jsem v Chorvatsku s 120, Lada 2105, Favorit, Felda, Vectra, Passat. Auto bylo za 950 EUR určené na to jedění kolem komína.Ale ten prostor v autě mi dost nahrával. ena pořád mluvila o teple. Ok. Domluvil jsem si v Marinách odběr olova pro potápěče. Kdyby mi kleklo, a byl velkej problém, tak ho tam nechám a dojedu jinou variantou. Jeli jsme Já se enou a 2 děti. Jeliko jsem vezl asi 190 kg olova , tak jsem pouil i stření box.
Najeto 1700 km. Z toho asi 300 km po marinách v okolí. Co se týče komfortu, tak super. Naloení tam a zpět tak napůl se spotřebou 7,2 l. Cesta pro mne moc nebyla záivná. Zařadíte 5-tku a furt jedete a lehce se pohupujete.
I kdy klima je plněná, tak vzadu si stěovali, e je jim teplo. Hold baby.
Auto jelo bez chyby, Dokonce jsem potkal 2 čechy na PAGu s C5 na plái. Celou cestu nazpět se mě drela C5 z Polska. A kdy jsme se rozjíděli v Mikulově , Tak jsme se pozdravili.
Francouze mám poprvé, nevěděl jsem co od toho čekat, ale dobrý. Na dlouhé cesty luxus.
Su doma a po prohlídce motoru ádná ztráta oleje, vody. Za ty love super auto, které jak u bylo psáno, na prácu dobrý. ena pokukuje po novým autě, tak jsem sledoval, e zařadila do hledáčku i C.
Přikládám foto, třeba se ozvou i ti 2 s C5, kteří stáli na stejné plái, jsou v klubu a mé auto poznávají. Já bohuel nejsu na focení. Nebaví mne to. Na to mám ostatní, ale fotit auta je nebaví.
Byl jsem tam také ale před 14.dny - Novalja a potom jětě pár dní dole okolo Paljeace - několik C5 s CZ jsem tam viděl také. |