| | |
12.09.2011 12:31 -
C5 a dovolená
|
2412904
|
|
máca
|
|
|
Před 14 dny jsem byla v Barceloně a tohle jsem tam viděla velmi často. Viz příloha.Také jsme absolvovali cestu do Chorvatska 1400km tam a 1400km zpět a musím svého broučka pochválit.Nejene měl velmi nízkou spotřebu - okolo 5l/100km, ale nenechal nás nikde ve tychu.
Z auta jsme nebyli nijak pomláceni, jako bychom vůbec tak daleko nejeli.Kámo jel Renaultem Ecpacem a nemohli narovnat kostru.Na kadém odpočívadle si stěovali na záda a nohy.
Druhá fotka je z Chorvatska
Před 14 dny jsem byla v Barceloně a tohle jsem tam viděla velmi často. Viz příloha.Také jsme absolvovali cestu do Chorvatska 1400km tam a 1400km zpět a musím svého broučka pochválit.Nejene měl velmi nízkou spotřebu - okolo 5l/100km, ale nenechal nás nikde ve tychu.
Z auta jsme nebyli nijak pomláceni, jako bychom vůbec tak daleko nejeli.Kámo jel Renaultem Ecpacem a nemohli narovnat kostru.Na kadém odpočívadle si stěovali na záda a nohy.
Druhá fotka je z Chorvatska
Přílohy: barc (664).jpg ( 1725516b ) - foto 851.jpg ( 1679642b ) - |
|
12.09.2011 20:05 -
Re: C5 a dovolená
|
2413035
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
hmm, madam si objednala trajekt sama pro sebe hezké fotky
jinak co se týče pohodlí - plný souhlas a ja ja za sebe dodávám, e druhým rokem táhnu jetě caravan 1300 kg a jakoby nic, ohledně těch taxíku: jsou státy kde se přísně určuje jak barva tak velikost resp. třída vozidla, jen u nás můou jezdit .......
hmm, madam si objednala trajekt sama pro sebe :palec hezké fotky
jinak co se týče pohodlí - plný souhlas a ja ja za sebe dodávám, e druhým rokem táhnu jetě caravan 1300 kg a jakoby nic, ohledně těch taxíku: jsou státy kde se přísně určuje jak barva tak velikost resp. třída vozidla, jen u nás můou jezdit .......
|
|
12.09.2011 20:38 -
|
2413054
|
|
M.P
|
Město: Třebíč, Auto: Peugeot 807 2.0 HDi / 100 kW | Počet příspěvků: 432 |
|
|
My jsme vyjeli na Balkán . 1660 km tam a stejně tak zpět . Taky mě nepřilo e to bylo tak daleko , zpátky jsem jel na jeden zátah . Ostatně na pohodlíčko jsem zvyklej z Xsary .
A minulej tejden jsme vyrazili do Maďarska . Tam nás naboural Imre Joszef István se svým Fordem Tranzit , take teď je C5 na vyhlazení vrásek a laku
My jsme vyjeli na Balkán . 1660 km tam a stejně tak zpět . Taky mě nepřilo e to bylo tak daleko , zpátky jsem jel na jeden zátah . Ostatně na pohodlíčko jsem zvyklej z Xsary .
A minulej tejden jsme vyrazili do Maďarska . Tam nás naboural Imre Joszef István se svým Fordem Tranzit , take teď je C5 na vyhlazení vrásek a laku:-((((
Přílohy: madarsko.jpg ( 285245b ) - Bulharsko 1 048.JPG ( 1143828b ) - |
|
12.09.2011 22:04 -
|
2413124
|
|
Klokan
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 3.0i V6 215k | Počet příspěvků: 213 |
|
|
Pěkná sámolepka
Pěkná sámolepka :palec
|
|
13.09.2011 07:51 -
|
2413195
|
|
C5stepan
|
|
|
Ani ta K(s)ára není k zahození.
Ani ta K(s)ára není k zahození;-).
|
|
13.09.2011 14:14 -
|
2413332
|
|
czpepikcz
|
Město: Mnisek pod Brdy, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 75 |
|
|
máca napsal(a): Před 14 dny jsem byla v Barceloně a tohle jsem tam viděla velmi často. Viz příloha.Také jsme absolvovali cestu do Chorvatska 1400km tam a 1400km zpět a musím svého broučka pochválit.Nejene měl velmi nízkou spotřebu - okolo 5l/100km
To je moc pěkné - letos 2x do Chorvatska, jednou na jaře, jednou na podzim, 2x 2800km a na jaře průměr 7l/100, pak jsem přiel na to, e v noci mimo hlavní turnusy se to dá v pohodě po dálnici rychleji - Chorvatská dálnice Zagreb - Sestanovac PP ukazoval průměrnou rychlost 143km/h (150 na tempomat, stovky v tunelech jsou znát) a průměrná spotřeba od plné k plné 8.3. Hodila by se sedmička
Jinak co se týče pohodlí je to naprostá paráda....
To je moc pěkné - letos 2x do Chorvatska, jednou na jaře, jednou na podzim, 2x 2800km a na jaře průměr 7l/100, pak jsem přiel na to, e v noci mimo hlavní turnusy se to dá v pohodě po dálnici rychleji - Chorvatská dálnice Zagreb - Sestanovac PP ukazoval průměrnou rychlost 143km/h (150 na tempomat, stovky v tunelech jsou znát) a průměrná spotřeba od plné k plné 8.3. Hodila by se sedmička :-))))
Jinak co se týče pohodlí je to naprostá paráda....
|
|
14.09.2011 11:46 -
|
2413595
|
|
Zbyňa
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX | Počet příspěvků: 459 |
|
|
Tak my letos chorvatsko , cesta tam, předpisově spotřeba 5,4 ve 4 lidech a plně naloeno... cesta zpět kvuli stávkujícímu podvozku a tudí i nií rychlosti 4,6 dopadlo to líp, jak koktáfka 1.9TDI 77kw, která jela s nama, a na kterou jsem musel na kadym druhym kopci čekat, protoe těch 130 nějak zapomínala jet
a jetě přikládám video z Hvaru (moná to tam někdo zná) , jak kásný mají tunel, který spojuje jednu stranu ostrova se druhou + jak vypadá silnice za ním ... tohle absolvovat pokadé při cestě za civilazací u byla otrava
.link.
Tak my letos chorvatsko , cesta tam, předpisově spotřeba 5,4 ve 4 lidech a plně naloeno... cesta zpět kvuli stávkujícímu podvozku a tudí i nií rychlosti 4,6 :palec dopadlo to líp, jak koktáfka 1.9TDI 77kw, která jela s nama, a na kterou jsem musel na kadym druhym kopci čekat, protoe těch 130 nějak zapomínala jet :-d
a jetě přikládám video z Hvaru (moná to tam někdo zná) , jak kásný mají tunel, který spojuje jednu stranu ostrova se druhou + jak vypadá silnice za ním ... tohle absolvovat pokadé při cestě za civilazací u byla otrava :-p
http://www.youtube.com/watch?v=fdLURQtl-uI
|
|
07.04.2012 19:55 -
|
2467084
|
|
leons
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 III (X7) 1.6 HDi 16V 110k (80kW) Tourer | Počet příspěvků: 1 |
|
|
My jsme byli na podzim v norsku 6000 km tam a zpatky,trochu jsem byl nervozni c5 jsem mnel teprve mesic tak jsem nevedel co cekat,ale jela skvele,spotreba do 6 litrů,obsazeno 3 lidmi retrívrem a spoustou bagáe.jediný problém přední světla podkávačky sem měnil levou i pravou,obrysovky taky,jinak na 1.6hdi to jede fakt skvěle kopce dálnice předjídení bez problému,mam jestě vectru 2.0dti a je to proti c5 nek,jestě postřeh v norsku jezdí c5 fakt hodně,u některých domku sem viděl i dvě,překvapilo mne to čekal bych spí volva,jinak zadní sedačky kdyz se na nich člověk chce prospat tak jsou naprosto nepohodlné,opěrky jsou nejak divně umístěné take po probuzení máte namoený krk,doporučuju nějaký cestovní poltař.Letos chceme jet zase,tak snad dojedem opět v pohodě.
My jsme byli na podzim v norsku 6000 km tam a zpatky,trochu jsem byl nervozni c5 jsem mnel teprve mesic tak jsem nevedel co cekat,ale jela skvele,spotreba do 6 litrů,obsazeno 3 lidmi retrívrem a spoustou bagáe.jediný problém přední světla podkávačky sem měnil levou i pravou,obrysovky taky,jinak na 1.6hdi to jede fakt skvěle kopce dálnice předjídení bez problému,mam jestě vectru 2.0dti a je to proti c5 nek,jestě postřeh v norsku jezdí c5 fakt hodně,u některých domku sem viděl i dvě,překvapilo mne to čekal bych spí volva,jinak zadní sedačky kdyz se na nich člověk chce prospat tak jsou naprosto nepohodlné,opěrky jsou nejak divně umístěné take po probuzení máte namoený krk,doporučuju nějaký cestovní poltař.Letos chceme jet zase,tak snad dojedem opět v pohodě.
|
|
19.12.2013 15:21 -
|
2647550
|
|
Petr72
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 850 |
|
|
Dobrá zpráva pro vechny co jezdí do Chorvatska a dolů (Ploče , Dubrovnik ,atd.)
.link.
Dobrá zpráva pro vechny co jezdí do Chorvatska a dolů (Ploče , Dubrovnik ,atd.)
http://www.auto.cz/v-chorvatsku-otevleli-dall-sek-dlnice-a1-78486
|
|
06.06.2014 20:54 -
|
2702613
|
|
JaNa
|
Město: , Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 114 |
|
|
tak letos otevírám téma dovolená. Dnes jsme projíděli Chorvatskem, úsek "staré cesty" přes Plitvická jezera a dolů na jih. Je to asi 20km, a nejde se tomu vyhnout. Bez varování se cesta náhle změnila v buldozerem prohrnutou pranou těrkovinu, která byla průjezdná jen na vlastní nebezpečí. Nevím, kdo víc trpěl, jestli my, anebo to auto, ale obojí jsme přeili.. A po dlouhém mytí jsme ho zbavili olepeného nánosu prachu a píny.
Proto to, kdo plánuje dovolenou v Chorvatsku, jeďte raději po dálnici. Není to bez omezení, ale je to lepí ne otolina. A my si na Loeba hrát nemusíme v naich kočárech.
Nafta tady stojí 37,30kč (=10,05 kuna) nejlevnějí.
Vem astnou cestu a pohodový návrat domů.
tak letos otevírám téma dovolená. Dnes jsme projíděli Chorvatskem, úsek "staré cesty" přes Plitvická jezera a dolů na jih. Je to asi 20km, a nejde se tomu vyhnout. Bez varování se cesta náhle změnila v buldozerem prohrnutou pranou těrkovinu, která byla průjezdná jen na vlastní nebezpečí. Nevím, kdo víc trpěl, jestli my, anebo to auto, ale obojí jsme přeili.:-((((. A po dlouhém mytí jsme ho zbavili olepeného nánosu prachu a píny.
Proto to, kdo plánuje dovolenou v Chorvatsku, jeďte raději po dálnici. Není to bez omezení, ale je to lepí ne otolina. A my si na Loeba hrát nemusíme v naich kočárech.
Vem astnou cestu a pohodový návrat domů.;-)
|
|
06.06.2014 21:20 -
|
2702614
|
|
jruze
|
|
|
JaNa napsal(a): tak letos otevírám téma dovolená. Dnes jsme projíděli Chorvatskem, úsek "staré cesty" přes Plitvická jezera a dolů na jih. Je to asi 20km, a nejde se tomu vyhnout. Bez varování se cesta náhle změnila v buldozerem prohrnutou pranou těrkovinu, která byla průjezdná jen na vlastní nebezpečí. Nevím, kdo víc trpěl, jestli my, anebo to auto, ale obojí jsme přeili. . A po dlouhém mytí jsme ho zbavili olepeného nánosu prachu a píny.
Vem astnou cestu a pohodový návrat domů.
No Chorvacko asi pojedu a já dotankuji v Rakousku a potom u nemusím - jinak je lepí tankovat ve Slovinsku.Loni jsem tedy bral 20l ve Slovinsku- jen pro sychr(vzhledem k nájezdu na 1200Km na nádr ) Salzburk je skoro na půl cesty - tam co jezdíme je to od něj asi 500Km tak tam a zpět bezproblému i kdy letos uvauji o baráku na kolech tak to asi nebude 6.5l/100
No Chorvacko asi pojedu a já dotankuji v Rakousku a potom u nemusím - jinak je lepí tankovat ve Slovinsku.Loni jsem tedy bral 20l ve Slovinsku- jen pro sychr(vzhledem k nájezdu na 1200Km na nádr ) Salzburk je skoro na půl cesty - tam co jezdíme je to od něj asi 500Km tak tam a zpět bezproblému i kdy letos uvauji o baráku na kolech tak to asi nebude 6.5l/100 ;-)
|
|
07.06.2014 19:21 -
|
2702948
|
|
Ladman
|
Město: České Budějovice, Auto: Citroën C5 III 2.0i 16V 143k (103kW) Tourer Exclusive | Počet příspěvků: 489 |
|
|
Tak za měsíc zas jako kadoročně do Bulharska. S X7 ji potřetí, předtím 3x s 406-kou a jetě předtím párkrát letecky. Autem je to ale stejně nejlepí a s X7 je to paráda, je to fakt polykač kilometrů
Tak za měsíc zas jako kadoročně do Bulharska. S X7 ji potřetí, předtím 3x s 406-kou a jetě předtím párkrát letecky. Autem je to ale stejně nejlepí a s X7 je to paráda, je to fakt polykač kilometrů:palec
|
|
07.06.2014 20:28 -
|
2703011
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Já letos asi k sestře do Porýní. Tak mě napadlo neznáte nějaké pěkné místo v Holandsku nebo Belgii u moře? U to od sestry není tak daleko ,tak e bych tam s rodinou vyrazil na 2-3 dny k moři...
Já letos asi k sestře do Porýní. Tak mě napadlo neznáte nějaké pěkné místo v Holandsku nebo Belgii u moře? U to od sestry není tak daleko ,tak e bych tam s rodinou vyrazil na 2-3 dny k moři...
|
|
08.06.2014 09:51 -
|
2703468
|
|
Nesebr
|
|
|
Poslední týden v srpnu a první v září po čtyřech letech opět do Bulharska. Cesta tam je v plánu přes Rumunsko. chtěli bysme projet Fagaraskou magistralu a pokud se podaří najít Drákuluv hrad. V Bulharsku pokořit horu Musala, minule jsme dali Vichren a Černý vrch nad Sofii. A pak hurá do moře na jiním pobřeí poblí turecké hranice. A domů pelaíme nejrychlejí cestou po dálnicích Bulharska, Srbska, Maďarska, Slovenska a Česka domů.
Poslední týden v srpnu a první v září po čtyřech letech opět do Bulharska. Cesta tam je v plánu přes Rumunsko. chtěli bysme projet Fagaraskou magistralu a pokud se podaří najít Drákuluv hrad. V Bulharsku pokořit horu Musala, minule jsme dali Vichren a Černý vrch nad Sofii. A pak hurá do moře na jiním pobřeí poblí turecké hranice. A domů pelaíme nejrychlejí cestou po dálnicích Bulharska, Srbska, Maďarska, Slovenska a Česka domů.
Přílohy: BG-Vichren.JPG ( 98773b ) - RO_hrad-drakula.jpg ( 43079b ) - |
|
11.06.2014 21:28 -
|
2705023
|
|
shalafi
|
|
|
Ak ta zaujima aj historia, odporucam hrad Poenari (.link. ktory bol hlavnou bastou Vlada Tepesa (znamy aj ako "Vlad napichovac"). Tento je priamo na ceste cez Fagaras, na jej juznej strane po prekroceni Karpat. Ale bacha na kondicku, vedie k nemu okolo 1500 schodov [;
Ak ta zaujima aj historia, odporucam hrad Poenari (http://www.cetateapoenari.ro/galerie-foto), ktory bol hlavnou bastou Vlada Tepesa (znamy aj ako "Vlad napichovac"). Tento je priamo na ceste cez Fagaras, na jej juznej strane po prekroceni Karpat. Ale bacha na kondicku, vedie k nemu okolo 1500 schodov [;
|
|
26.07.2014 19:00 -
|
2718376
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Tak dnes proveden presun z Prahy do Bendorfu(u Koblentz,100km jizne pod Köln) v Deutchlandu .612 km po dalnici a za celou cestu jsem videl jen dve C5 X7 a tesne pred cilem jednu C5 I. z Holandska. Takze v Nemecku s Citroeny velka bida.
Ps: pisu na nemeckem pocitaci tak neni diakritika...
Tak dnes proveden presun z Prahy do Bendorfu(u Koblentz,100km jizne pod Köln) v Deutchlandu .612 km po dalnici a za celou cestu jsem videl jen dve C5 X7 a tesne pred cilem jednu C5 I. z Holandska. Takze v Nemecku s Citroeny velka bida:-o.
Ps: pisu na nemeckem pocitaci tak neni diakritika...:-))))
|
|
26.07.2014 19:26 -
|
2718381
|
|
M.P
|
Město: Třebíč, Auto: Peugeot 807 2.0 HDi / 100 kW | Počet příspěvků: 432 |
|
|
Komu by byl malej kufr v C5 , tak jeden nápad na stření box . Aerodynamika asi nic moc , ale účel to splní , a pak se dá pouít i později
.link.
.link.
Komu by byl malej kufr v C5 , tak jeden nápad na stření box . Aerodynamika asi nic moc , ale účel to splní , a pak se dá pouít i později :-d
http://www.jpeg.cz/images/2014/07/26/CRPYX.jpg
http://www.jpeg.cz/images/2014/07/26/w6b27.jpg
Přílohy: IMG_0170.JPG ( 2801603b ) - IMG_0171.JPG ( 1137560b ) - |
|
27.07.2014 12:14 -
|
2718608
|
|
Kulda
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v SX Break | Počet příspěvků: 209 |
|
|
Dnes návrat z Chorvatska - poloostrov Peljeac, Sreser. Dálnice z Brna za Graz byla za rakouskou 10 denní známku - 290,-(nau nepočítám), Slovinsko po staré přes Ptuj - nehorázná cena za dálnici!, a a pak od HK hranic po Zagreb - 48Kn, Zagreb - konec dálnice před Peljeacem - 29 Euro (asi 240 Kn, neměl jsem pár Kun, platil v Eurech.)a zpět. V HK je dost rozvětvená sí LPG s cenou od 5.10 do 5.29 Kn. Podle kamoů je pro ty co jedou přes Bosnu výhodné tankovat naftu i benzín tam, cena i kvalita(osobně nemám zkuenost). Jinak doporučuji návtěvu opevnění v městěčku Ston, bomba! Vem super dovolenou!!!!
Dnes návrat z Chorvatska - poloostrov Peljeac, Sreser. Dálnice z Brna za Graz byla za rakouskou 10 denní známku - 290,-(nau nepočítám), Slovinsko po staré přes Ptuj - nehorázná cena za dálnici!, a a pak od HK hranic po Zagreb - 48Kn, Zagreb - konec dálnice před Peljeacem - 29 Euro (asi 240 Kn, neměl jsem pár Kun, platil v Eurech.)a zpět. V HK je dost rozvětvená sí LPG s cenou od 5.10 do 5.29 Kn. Podle kamoů je pro ty co jedou přes Bosnu výhodné tankovat naftu i benzín tam, cena i kvalita(osobně nemám zkuenost). Jinak doporučuji návtěvu opevnění v městěčku Ston, bomba! Vem super dovolenou!!!!:palec
|
|
| |
|
|