bidlo
|
04.09.2016 19:47 -
Re: Nabídky autobazarů v ČR/SR
|
|

|
nechci ti brát iluze, ale nečekej zásadní obrat. také mi nedávno volali a omlouvali se e je to pochybení jednotlivce. V ESA jsem se byl nedávno kouknout na C5 a chování děsné. respektive nejdříve v pohodě, prodejce měl samozřejmě samé kecy o tom jak báječné auto jsem si vybral a e má také C5ku a e ten "vzduchový" podvozek je nepřekonatelný. Kdy jsem koukal pod haubnu s vypnutým motorem a on omylem nahodil bufíka, tak jsem mu řekl e je to fajn e mi ukazuje e je bufík funkční a e ho můe zase vypnout. pán na mě koukal jako na marana a e nechápe co mu říkám. tak mu říkám, "zapnul jste omylem dálkovým ovladačem co dríte v ruce nezávislé topení" bohuel ani výraz "bufík" ani "nezáv. topení" mu nic neříkalo a po té co jsem mu vysvětlil co to je bufík se jetě se blbě smál, e myslel e někde letí letadlo jak bufík hučel. kdy jsem se rozjeli, tak mi zapnul rádio a zase začal mlýt hubou jak je to báječný vůz. Kdy jsem zkouel automatickou převodovku z R na D tak kopala a řechtala. Na to mi řekl, e takto se chová kadá převodovka v C5 e je to "francouz", kdy jsem mu řekl e ten francouz má japonskýho AISINa stejně jako v mém volvu a tam e nekope, tak se opět zatvářil debilně jako prvně u bufíka. Na to jsem mu řekl, e abych vůz koupil, tak nejlepí co pro to můe udělat je být zticha a vypnout to rádio. Tím se nae krátké a křehké přátelství rozpadlo
Kdy jsem mu řekl, e dle data výroby a najetých km bych očekával e je auto jetě v záruce a e by bylo fajn aby mi to v ESA ověřili kvůli té převodovce, tak mě vyfakoval, e a si to v citroenu ověřím sám a taky e ESA dává lepí garance ne výrobce. Na to jsem mu odpověděl, e si to samořejmě ověřím, ale nejdříve potřebuji prvotní informaci od které se bude odvíjet můj zájem si vůbec něco dál ověřovat a e záruky od ESA jsou mi ukradené. Kdy jsem se chtěl s autem projet jetě jednou a řekl jsem e budu chtít také zajet s autem do autorizovaného servisu tak ubylo zle, ale e jestli ho koupím a sloím zálohu, tak potom ano no druhý den mi volla slečna jak e jsem byl spokojený.. sliby a chyby, při opětovné návtěvě zase zkouka mé trpělivosti a ukázka obchodní manipulace.. |
| |
| |