Delict
|
26.08.2016 20:58 -
Re: P0299, Biturbo
|
|

|
BlueSeven napsal(a): A jak si to kontroloval, já kdy do té děravé trubky foukal, tak se zdála také OK, ale kdy jsem v ní vyvodil podtlak, tak přisávala vzduch
edit 1: a jetě jedna věc, tu závadu jsi četl patně, je tam jasně napsáno regulace tlaku...
edit 2: kdyby stále nic, tak má zaseklý ventil VT2, připoj na něj vzduch a střídavě vyvozuj přetlak a podtlak, dokud se nezačne hýbat, je to slyet
No ja som to kontroloval pretlakom aj podtlakom.. potom som hadičku odpojil a prefukol s benzinom a prefukol kompresorom. Nemam ete peknu podtlakovu pitol s budíkom..takze som to robil 150ccm injekčnou striekačkou.
- cez diag test s vyvodenim podtlaku to funguje..aj na ceste to funguje do určitého momentu ked príde motor do záae a je ohriaty a je zapnutý tempomat vačinou. Take zle sa mi to simuluje v garái.
- Menil som len elmag ventil ovladania, tie ovladania priamo na turbe s nimi som neskúal nič. Take vyskúam im strieda pretlak, podtlak či pracujú.
- jruze ? ako ho zlikvidujem? ako ho demontujem teda v najhorom prípade?
ventil ovládania sa dá vymeni bez demontáe turba? neni mi to jasné, nerobil som ete biturbo |
| |
| |