jruze
|
11.08.2016 10:19 -
Re: FAP - Filtr pevných částic
|
|

|
jumep napsal(a): nepustal som to, ale myslim ze ano (tak to nejako bolo napisane)
kazdopadne to neni na 20 min ako predtym ale aspon na hodinu, ak nie rovno 2 (bude to podobne sialene ako kalibracia robotickej prevodovky)
Nevím ale biturba mám 3. a jezdí mi jich sem spousta na dvou mám totoné HW,SW s X7 a regenerace probíh stejně moná je rozdílné dávkování ale pochybuji e je to někde vidět.Časově je to stejné nebo nepatrně rozdílné,na třetím mám jinou jednotu (AP) ta je jiná a i regenerace u této se dovede spustit třeba po 1.Km a to i kdy se dostanu třeba do kolony a to to potom opravdu pozná (to vypadá jako konečná motoru - něco mezi skočenými rozvody,KO vstřiky , utrhané silenty atd..) z popisu Jumepa : to by jako regenerace probíhala hodinu? - nucená probíhá prakticky stejně jako automatická. Jinak se mi dostala do ruky jednotka která je zřejmě jiná HW protoe ta jede ,,úplně" jinak a mapy jsou totoné (nepřili jsme na to v čem to je) ale je suprová
Regenerace dělám nerad = neznám stav motoru a komponentů , vadí mi otáčky a úspěnost je ?? a pokud tak krátkodobá. |
| |
| |