Pali1979
|
10.08.2016 10:59 -
Re: FAP - Filtr pevných částic
|
|

|
jruze napsal(a): Jak pozná e OK a nebo KO ? - Já jsem měnil několik FAP kdy je vyhodili z emisí - důvod rozpadlej FAP . Kouří to? jestli ano můe být FAP pokozený(to jestli je něco na motoru patně je druhá věc a FAP by to měl pochytat ale pokud kouří motor moc můe něco projít i kdy by nemělo-kdy je OK fap a samo aditivace měl by být čistý výfuk  (hodně FAPů je nějakým způsobem částečně pokozených a neplní funkci naplno)
A zdendo né vechny X7 mají nedělitelný FAP - jen 3.0HDI a 120Kw,biturbo a ostatní mají dělenej jako dříve.(a jětě některé nové 1.6 tuím,ale hodně mladé)
Dym z výfuku nejde.
Len nahodilo hláku
Ide len o to e mám ís na dovolenku a neviem aké je ideálne rieenie.Niekde na fóre som čítal e ho po diažnici po naháňal na 4 a drí.Sam neviem.Auto bolo celý čas servisované v Citroën origo servise a tankujem Shell raz za čas dám plnú nádr w-power a dokonca pôvodný majitež mi povedal e nikdy netankoval do polovice, vdy iba plnú nádr.
Ete jedna vec, po výmene olejov,palivoveho fitra,vzduchoveho a a niečo na kolesách (teraz si nespomeniem) začala spotreba stúpa zo 6 na 7 litrov.Ten istý týl jazdy.
Neviem prečo.Nemoze to súvisie? |
| |
| |