jruze
|
08.08.2016 15:37 -
Re: C5 a dovolená
|
|

|
johnny.m napsal(a): Pročítám to tady a u se nemůu dočkat a pojedu na začátku září do Itálie. Kluci jsou jetě malí (starí 2 a třičtvrtě roku a mladí 7M,) tak jedeme do Lignana. S důvěrou se obracím na zdejí světaznalé cestovatele - z Pardubic pojedeme v neděli ráno, má smysl jet do Villachu přes Vídeň a týrský Hradec, nebo je lepí to vzít přes Jindřichův Hradec, Linz a Salzburg? U biturba mi ani o spotřebu jít nemůe  , km úplně neřeím, spí chci pohodovou cestu s minimem kolon. Cestu do Jindřicháče celkem znám.
Já jezdím přes Salzburg (s mezipřistáním ve Freilasingu) - vyjídím +- kolem 18.oo , tak dvě-tři hoďky pauza (ne se dobalej) a v HR aby jsme byli kolem poledne - po cestě nějakou hospůdku kde grilují u přes den nějakou tu ,,kozu" , naházet věci na barák a hned odpolední koupání , okotovat místní hospodu .Ale letost to bylo jentaktak = vítr jak prase e jsem poutěl auto do spodní polohy v koloně u trajektu (to co se tu dělo jsem jetě nezail) - ten vítr normál nadzvedával auta a potom jsem četl e xx trajektů zruili a jetě něco - snad i některé silnice a dálnice (mi jsme jetě projeli OK)
Já jezdím zásadně na noc - osazenstvo se vyspí po cestě a nepříjdu o den dovči,jsou podstatně kratí kolony a mně se jede lépe. |
| |
| |