milda67
|
29.06.2016 13:11 -
Re: Nesouměrné brdění
|
|

|
Nevím jestli to sem patří,ale asi je to nejblí. Pánové mám dotaz, onehdá se mi stalo,e mi na dálnici vletěl kamion těsně před nos a musel jsem prudce brzdit ze 150 na nějakých 80, z brzd se ozvalo hučení a zesilovalo a najednou se začlo celé auto třepat,e pomalu nelo udret na silnici. Od té doby byl učinek brzd patný a pocit jak kdyby brzdy brzdily půlkou kotouče. Při pomalé volnoběné jízdě z kopce a lehké selápnutí brzdy uplně cítíte jak brzda pravidelně přibrzdí a povolí a přibrzdí a povolí...opravdu jak kdy je iatý kotouč, při brdění v 90km h se auto celé roztřese a mám co dělat ho udret. První podezření padlo na kotouče, take vyměněny vechny 4 kotouče i s destičkama (ve Brembo), bohuel místo zlepení se to jetě zhorilo. Dále v brzdičích vyměněny čepy a gumičky, vyměněny čepy řízení a udělaná geometrie, na jaře vyměněny spodní čepy a silenty na ramenech,stabilizační tyčky taky vyměněny, loni na podzim měněny loiska v kolech - najeto na nich 30tkm. Přemýlel jsem taky o ABS jestli se tam něco nepotento,ale do pedálu to nekope. Nenapadá někoho čím by to mohlo být? Nějak mi dochází nápady |
| |
| |