jruze
|
10.04.2016 15:36 -
Re: Kontrolka ASR
|
|

|
DeFuckTo napsal(a): I ASR ti nechá kola protočit, jen záleí jak dlouho tomu dává.. Kdy to prostě jen neodhadne, hrábne si to , ale hned jede, nemá důvod to zasáhnout. Po "delím" hrabání u to zasáhne, aby ses rozjel.. Neumim to popsat, ale zail jsem to tak na dost autech..  A nevím, jestli je uplně pravidlo, ale ASR je součástí ESP v asi kadym autě, určitě u velký větiny.. 
Můu tě ubezpečit e kdy začnou hrabat obě kola stejnou rychlostí(a funguje to) tak tě to pole na volat a zvedne tě to ze sedačky(je to jako kdy v plném zátahu to zamázne natvrdo - to proskočí oknem) u AP to není tak znatelné protoe AP má ,,měký záběr" a rozpojí pevný záběr zároveň ubere nebo zavře přívod paliva a ne si přepočítá co po něm vlastně chce a e vlastně jede a chce vlastně jet chvilku trvá- svezu tě v biturbu v manuálu - v zatáčce bude klidně hrabat,ale jak ho srovná a nedá si pozor- drí ho pod plynem pořád - obě kola v prokluzu stejnou rychlostí zareaguje takto(není to chyba mého auta - mám dva manuály a chovají se stejně - myslel jsem e je na něm zprvu něco patně) V zatáčkách začne vyrovnávat ESP případný smyk - ale to je něco jiného. |
| |
| |