|
63zdenda napsal(a): Dovolím si s tebou nesouhlasit, myslím, e kdyby se zde někomu nelíbilo, asi by tu nebyl, e se bojí, čeho, tady lítají pokuty, zavírá se, nebo hrozí trest smrti? Kdy se mi něco nelíbí, napíu to hned, nebo formou SZ, ádný postih jsem nezaznamenal, jinak souhlasím s Petrem, club má spoustu vláken i chat, kde se mohou lidé vykecat, co hrdlo ráčí, dokonce i SZ, kde si to přečtou pouze ti, kterým to je určený, proč teda jetě zakládat něco dalího mimo club? Jestli chci něco řeit o klubu, nebo o C5, proč to řeit jinde ne tady, omlouvám se, ale na toto jsem musel reagovat, doufám, e se tady o5 něco nerozpoutá a bude klid.
Myslí e toto funguje jak má?.link.
Myslí e odstanění některých přízpěvků funguje u vech jak má?
Myslí e kritika přízpěvků funguje pro vechny stejně?
Toho by bylo víc ale u se nebudu vyjadřovat zase by se to zvrhlo - mohl bych uvést xx případů ale k čemu?
Jen jeden příklad jak to funguje aby se poděkování dostalo a kam má : desílatel: Jan Guli Smotlacha
Předmět: spokojenost se servisem
Datum: 26.03.2016 11:42
Dobrý den, píu ohledně u vás opravené c5 (jak byl problém s občasným chcípáním). Najel jsem okolo 850 km od opravy a auto jezdí jak drak.ádný problém,jsem velice spokojený.Jetě jednou velký dík Vám a vaemu kolegovi . Chlapi, jste fakt machři v oboru. (NEVÍM KAM SE NA VÁS HRABE ZNAČKOVÝ SERVIS).Pěkný zbytek dne s pozdravem Smotlacha Jan .
Dalí:> > > > > Odpoveď na Vau správu zaslanú 17.03.2016 6:48:
> > > > > > Čau, hodnocení sem taky napsal na tu egara ale fakt se nějak jetě nezobrazila 
toto je k danému tématu můj poslední přízpěvek |