| | |
25.03.2016 14:52 -
facebook --- skupina c5 club ---
|
2932218
|
|
starwhite
|
Město: Neratovice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 2 |
|
|
skupina pro vechny majitele C5
.link.
skupina pro vechny majitele C5
https://www.facebook.com/groups/769809333150644/
|
|
25.03.2016 17:20 -
Re: facebook --- skupina c5 club ---
|
2932522
|
|
jumep
|
|
|
skupina existuje
.link.
skupina existuje
https://www.facebook.com/c5club/?notif_t=page_fan
|
|
25.03.2016 18:54 -
|
2932596
|
|
starwhite
|
Město: Neratovice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 2 |
|
|
Ja vim e existuje ale nejde se tam pridavat jako clenove , tak jako v jinych skupinach .
.link.
Ja vim e existuje ale nejde se tam pridavat jako clenove , tak jako v jinych skupinach .
https://www.facebook.com/groups/769809333150644/
|
|
25.03.2016 20:08 -
|
2932790
|
|
jumep
|
|
|
facebook nikdy nebol mysleny ako nahrada za club a komunikacny kanal, je tu dost moznosti komunikacie a na ostatne veci si clenom clubu tu a nie facebooku
facebook nikdy nebol mysleny ako nahrada za club a komunikacny kanal, je tu dost moznosti komunikacie a na ostatne veci si clenom clubu tu a nie facebooku
|
|
26.03.2016 10:58 -
|
2933029
|
|
jruze
|
|
|
No já se nechtěl vyjadřovat , ale ono se mnoha lidem zde nelíbí jak to tu funguje sice to nikdo sem veřejně nedá ale je to tak (těch kteří to napíou jako já je jen pár % z celku) a z toho plynou tyto pokusy o náhradní řeení.Větina lidí si nechce dělat zle a nebo se o něco pokusí a kdy zjistí e to nemá smysl tak se s tím smíří.
Kdy tak to smate a to zase nerozpoutá nějakou neádoucí dlouhou komunikaci nebo zamknout.
No já se nechtěl vyjadřovat , ale ono se mnoha lidem zde nelíbí jak to tu funguje sice to nikdo sem veřejně nedá ale je to tak (těch kteří to napíou jako já je jen pár % z celku) a z toho plynou tyto pokusy o náhradní řeení.Větina lidí si nechce dělat zle a nebo se o něco pokusí a kdy zjistí e to nemá smysl tak se s tím smíří.;-)
Kdy tak to smate a to zase nerozpoutá nějakou neádoucí dlouhou komunikaci nebo zamknout.
|
|
26.03.2016 11:17 -
|
2933032
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Dovolím si s tebou nesouhlasit, myslím, e kdyby se zde někomu nelíbilo, asi by tu nebyl, e se bojí, čeho, tady lítají pokuty, zavírá se, nebo hrozí trest smrti? Kdy se mi něco nelíbí, napíu to hned, nebo formou SZ, ádný postih jsem nezaznamenal, jinak souhlasím s Petrem, club má spoustu vláken i chat, kde se mohou lidé vykecat, co hrdlo ráčí, dokonce i SZ, kde si to přečtou pouze ti, kterým to je určený, proč teda jetě zakládat něco dalího mimo club? Jestli chci něco řeit o klubu, nebo o C5, proč to řeit jinde ne tady, omlouvám se, ale na toto jsem musel reagovat, doufám, e se tady o5 něco nerozpoutá a bude klid.
Dovolím si s tebou nesouhlasit, myslím, e kdyby se zde někomu nelíbilo, asi by tu nebyl, e se bojí, čeho, tady lítají pokuty, zavírá se, nebo hrozí trest smrti? Kdy se mi něco nelíbí, napíu to hned, nebo formou SZ, ádný postih jsem nezaznamenal, jinak souhlasím s Petrem, club má spoustu vláken i chat, kde se mohou lidé vykecat, co hrdlo ráčí, dokonce i SZ, kde si to přečtou pouze ti, kterým to je určený, proč teda jetě zakládat něco dalího mimo club? Jestli chci něco řeit o klubu, nebo o C5, proč to řeit jinde ne tady, omlouvám se, ale na toto jsem musel reagovat, doufám, e se tady o5 něco nerozpoutá a bude klid.
|
|
26.03.2016 12:23 -
|
2933049
|
|
jruze
|
|
|
63zdenda napsal(a): Dovolím si s tebou nesouhlasit, myslím, e kdyby se zde někomu nelíbilo, asi by tu nebyl, e se bojí, čeho, tady lítají pokuty, zavírá se, nebo hrozí trest smrti? Kdy se mi něco nelíbí, napíu to hned, nebo formou SZ, ádný postih jsem nezaznamenal, jinak souhlasím s Petrem, club má spoustu vláken i chat, kde se mohou lidé vykecat, co hrdlo ráčí, dokonce i SZ, kde si to přečtou pouze ti, kterým to je určený, proč teda jetě zakládat něco dalího mimo club? Jestli chci něco řeit o klubu, nebo o C5, proč to řeit jinde ne tady, omlouvám se, ale na toto jsem musel reagovat, doufám, e se tady o5 něco nerozpoutá a bude klid.
Myslí e toto funguje jak má?.link.
Myslí e odstanění některých přízpěvků funguje u vech jak má?
Myslí e kritika přízpěvků funguje pro vechny stejně?
Toho by bylo víc ale u se nebudu vyjadřovat zase by se to zvrhlo - mohl bych uvést xx případů ale k čemu?
Jen jeden příklad jak to funguje aby se poděkování dostalo a kam má : desílatel: Jan Guli Smotlacha
Předmět: spokojenost se servisem
Datum: 26.03.2016 11:42
Dobrý den, píu ohledně u vás opravené c5 (jak byl problém s občasným chcípáním). Najel jsem okolo 850 km od opravy a auto jezdí jak drak.ádný problém,jsem velice spokojený.Jetě jednou velký dík Vám a vaemu kolegovi . Chlapi, jste fakt machři v oboru. (NEVÍM KAM SE NA VÁS HRABE ZNAČKOVÝ SERVIS).Pěkný zbytek dne s pozdravem Smotlacha Jan .
Dalí:> > > > > Odpoveď na Vau správu zaslanú 17.03.2016 6:48:
> > > > > > Čau, hodnocení sem taky napsal na tu egara ale fakt se nějak jetě nezobrazila
toto je k danému tématu můj poslední přízpěvek
Myslí e toto funguje jak má?http://www.c5club.cz/diskuze/c5club/2421026-hodnoceni-do-ccca/#.VvZtdHpvziU
Myslí e odstanění některých přízpěvků funguje u vech jak má?
Myslí e kritika přízpěvků funguje pro vechny stejně?
Toho by bylo víc ale u se nebudu vyjadřovat zase by se to zvrhlo - mohl bych uvést xx případů ale k čemu?;-)
Jen jeden příklad jak to funguje aby se poděkování dostalo a kam má : desílatel: Jan Guli Smotlacha
Předmět: spokojenost se servisem
Datum: 26.03.2016 11:42
Dobrý den, píu ohledně u vás opravené c5 (jak byl problém s občasným chcípáním). Najel jsem okolo 850 km od opravy a auto jezdí jak drak.ádný problém,jsem velice spokojený.Jetě jednou velký dík Vám a vaemu kolegovi . Chlapi, jste fakt machři v oboru. (NEVÍM KAM SE NA VÁS HRABE ZNAČKOVÝ SERVIS).Pěkný zbytek dne s pozdravem Smotlacha Jan .
Dalí:> > > > > Odpoveď na Vau správu zaslanú 17.03.2016 6:48:
> > > > > > Čau, hodnocení sem taky napsal na tu egara ale fakt se nějak jetě nezobrazila :D
toto je k danému tématu můj poslední přízpěvek;-)
|
|
26.03.2016 12:55 -
|
2933078
|
|
DeFuckTo
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 3.0i V6 24v 211k AM6 Exclusive Break | Počet příspěvků: 780 |
|
|
FB se líp pouívá na mobilu, tyhle stránky jsou na něm docela opruz, ale u jsem si zvyk..
FB se líp pouívá na mobilu, tyhle stránky jsou na něm docela opruz, ale u jsem si zvyk.. :-)
|
|
26.03.2016 19:55 -
|
2933208
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Jsem zde častěji v mobilu ne na velkém compu.
Nemám ádný problém, jaký pouívá prohlíeč?
Jinak dost dobře nechápu k čemu by to spojení s FB mělo byt? Co to jako můe přinést navíc?
Přes FB se lepe píou zpravy a to u praktikuji, ostatní fakt nechápu proč.
Jsem zde častěji v mobilu ne na velkém compu.
Nemám ádný problém, jaký pouívá prohlíeč?
Jinak dost dobře nechápu k čemu by to spojení s FB mělo byt? Co to jako můe přinést navíc?
Přes FB se lepe píou zpravy a to u praktikuji, ostatní fakt nechápu proč. :nevim
|
|
26.03.2016 23:18 -
|
2933336
|
|
Poffa
|
Město: Spiská Belá, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 282 |
|
|
FB-NIE ja niesom zástancom facebuku vidím čo to robí s deckami mojími
FB-NIE ja niesom zástancom facebuku vidím čo to robí s deckami mojími:-(:-(:-(:-(
|
|
28.03.2016 08:05 -
|
2933601
|
|
Delict
|
Město: Podhajska, Auto: Citroen C6 2.7 HDi V6 24V TwinTurbo Exclusive | Počet příspěvků: 717 |
|
|
Ja teda zastanca FB som pokial sa vyuziva s rozumom. Uz dva roky funguju moje dve stránky ,
fan stránky BX .link.
C5 & C6 "club" .link. bol zmeneny z fan stranky na komunitnu stranku kde je prakticky kazdy admin. Takze po zmene je tam zatial len 300 členov.
etci ste vítaný
Ja teda zastanca FB som pokial sa vyuziva s rozumom. Uz dva roky funguju moje dve stránky ,
fan stránky BX https://www.facebook.com/Citroen-BX-GTi-16V-124064304282765/
C5 & C6 "club" https://www.facebook.com/groups/442836392575567/?fref=ts bol zmeneny z fan stranky na komunitnu stranku kde je prakticky kazdy admin. Takze po zmene je tam zatial len 300 členov.
etci ste vítaný :-)
|
|
28.03.2016 08:59 -
|
2933604
|
|
jruze
|
|
|
Delict napsal(a): Ja teda zastanca FB som pokial sa vyuziva s rozumom. Uz dva roky funguju moje dve stránky ,
fan stránky BX .link.
C5 & C6 "club" .link. bol zmeneny z fan stranky na komunitnu stranku kde je prakticky kazdy admin. Takze po zmene je tam zatial len 300 členov.
etci ste vítaný
moná je to lepí,ale club je club a já sice na facebooku jsem přihláený ale nějak mne nezaujal(nemyslím tuto komunitu),ale své kouzlo to má.Zřejmě tam je cenzůra neproveditelná,ale tak to dříve bylo i zde . ale hlavně na clubu se ,,otočili hodiny času" - zřejmě díky věku členů se klub vrací do komunismu (myslím svobodu slova - samozřejmě ve ví slunosti)
:palec moná je to lepí,ale club je club a já sice na facebooku jsem přihláený ale nějak mne nezaujal(nemyslím tuto komunitu),ale své kouzlo to má.Zřejmě tam je cenzůra neproveditelná,ale tak to dříve bylo i zde . ale hlavně na clubu se ,,otočili hodiny času" - zřejmě díky věku členů se klub vrací do komunismu:nevim (myslím svobodu slova - samozřejmě ve ví slunosti)
|
|
29.03.2016 10:10 -
|
2934143
|
|
JaNa
|
Město: , Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 114 |
|
|
Také připojím svůj názor. A si to má kadý, jak chce. Ale kdy budete něco řeit na FB, jak se k tomu dostanou ti, kdo tuto fialovou stránku nepodporují? Větinou je to tak, e se ta stránka nepřihláeným ani neotevře (anebo je mléčná, a je nutno se přihlásit), by je to třeba nějaká firma! Musím souhlasit s tím, e na těchto stránkách je dost moností, jak si o něčem dát vědět. Tak proč něco dalího?
Také připojím svůj názor. A si to má kadý, jak chce. Ale kdy budete něco řeit na FB, jak se k tomu dostanou ti, kdo tuto fialovou stránku nepodporují? Větinou je to tak, e se ta stránka nepřihláeným ani neotevře (anebo je mléčná, a je nutno se přihlásit), by je to třeba nějaká firma!:-(((( Musím souhlasit s tím, e na těchto stránkách je dost moností, jak si o něčem dát vědět. Tak proč něco dalího?:-o
|
|
29.03.2016 10:56 -
|
2934166
|
|
Delict
|
Město: Podhajska, Auto: Citroen C6 2.7 HDi V6 24V TwinTurbo Exclusive | Počet příspěvků: 717 |
|
|
fb je proste také info..sem tam vybehne pekna fotka,video, info..vsetko nové v jednej rade. Tu je to skôr o konkretnych info k témam. Na fb sa temy neriesia.
fb je proste také info..sem tam vybehne pekna fotka,video, info..vsetko nové v jednej rade. Tu je to skôr o konkretnych info k témam. Na fb sa temy neriesia.
|
|
29.03.2016 11:45 -
|
2934187
|
|
tief
|
|
|
jruze: uz nekolik krat jsem se te ptal v cem je problem, co ti vadi, ani jednou si mi nedokazal rict konkretni situaci jenom rikas jak je tady cenzura zlo a smrt ... a pak ze to nechces resit ... priste konkretni kritiku prosim konkretnim lidem a nebrec na foru neurcite obvineni, dekuji ...
jruze: uz nekolik krat jsem se te ptal v cem je problem, co ti vadi, ani jednou si mi nedokazal rict konkretni situaci jenom rikas jak je tady cenzura zlo a smrt ... a pak ze to nechces resit ... priste konkretni kritiku prosim konkretnim lidem a nebrec na foru neurcite obvineni, dekuji ...
|
|
29.03.2016 11:55 -
|
2934188
|
|
PATaMAT
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 1300 |
|
|
Fakebůůůůůůk je zle. Je to veřejné onanování v přímém přenosu, kadý tam cpe svoje zaraené prdíky, ale kdy tam chcete najít něco starího, konkrétního, je to nepouitelné. Za mě 100x, ne 1000x ne
Ale a si kadý chodí kam chce, a dělá si tam co chce, nikomu nemůeme poručit, pouze doporučit ...
Fakebůůůůůůk je zle. Je to veřejné onanování v přímém přenosu, kadý tam cpe svoje zaraené prdíky, ale kdy tam chcete najít něco starího, konkrétního, je to nepouitelné. Za mě 100x, ne 1000x ne :-d
Ale a si kadý chodí kam chce, a dělá si tam co chce, nikomu nemůeme poručit, pouze doporučit ...
|
|
29.03.2016 12:30 -
|
2934190
|
|
jumep
|
|
|
preto je to tak ako to je, je spravena fanpage kde sa davaju veci zo zrazov a eventy na zraz
podstatne veci sa riesia tu
nevidim ziaden vyznam riesit to inac
preto je to tak ako to je, je spravena fanpage kde sa davaju veci zo zrazov a eventy na zraz
podstatne veci sa riesia tu
nevidim ziaden vyznam riesit to inac
|
|
29.03.2016 20:13 -
|
2934256
|
|
StevoH
|
Město: Bratislava, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 58 |
|
|
ja na fb moc ani nechodim, raz za den kuknem a hotovo, bolo by to fajn keby sa v tom dalo vyhladavat, keby sa mohli zapojit ludia, co sa nechcu registrovat, keby sa fb nesnazil vsade pchat reklamu, uznavam galeria sa tam lepsie riesi, no faktom je ze club je prehladnejsi a bude ovela lepsie, ked sa komunita nebude triestit medzi dva kanaly, osobne ma dokaz eporiadne nasrat, ked sa jedna a ta ista vec riesi na skype, cez maily, cez icq a potom este aj cez fb, clovek je potom absolutne dezorientovany, takze za mna jednoznacne oficialne iba c5club.cz
ja na fb moc ani nechodim, raz za den kuknem a hotovo, bolo by to fajn keby sa v tom dalo vyhladavat, keby sa mohli zapojit ludia, co sa nechcu registrovat, keby sa fb nesnazil vsade pchat reklamu, uznavam galeria sa tam lepsie riesi, no faktom je ze club je prehladnejsi a bude ovela lepsie, ked sa komunita nebude triestit medzi dva kanaly, osobne ma dokaz eporiadne nasrat, ked sa jedna a ta ista vec riesi na skype, cez maily, cez icq a potom este aj cez fb, clovek je potom absolutne dezorientovany, takze za mna jednoznacne oficialne iba c5club.cz :-)
|
|
29.03.2016 20:30 -
|
2934257
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
PATaMAT napsal(a): Fakebůůůůůůk je zle. Je to veřejné onanování v přímém přenosu, kadý tam cpe svoje zaraené prdíky, ale kdy tam chcete najít něco starího, konkrétního, je to nepouitelné. Za mě 100x, ne 1000x ne
:palec:palec:palec
|
|
29.03.2016 21:47 -
|
2934278
|
|
vik_33
|
Město: Ústí nad Labem, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0i 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 85 |
|
|
Tohle samé se řeí snad na vech "odborných" fórech ... a za mě - xichtostěna je prostě deníček a nic jiného. Dají se tam řeit věci v aktuálním čase ale ... pořád dokola, páč vyhledávat je tam prakticky nemoné. Take kdy mám problém s převodovkou, mám anci to tady na c5clubu najít. Na FB mám v praxi jedinou monost ... zeptat se a čekat. Čekat na to, jestli Ti kteří odpověď znají, mají jetě pořád chu po milion esté odpovědět na stejnou věc ...
Tohle samé se řeí snad na vech "odborných" fórech ... a za mě - xichtostěna je prostě deníček a nic jiného. Dají se tam řeit věci v aktuálním čase ale ... pořád dokola, páč vyhledávat je tam prakticky nemoné. Take kdy mám problém s převodovkou, mám anci to tady na c5clubu najít. Na FB mám v praxi jedinou monost ... zeptat se a čekat. Čekat na to, jestli Ti kteří odpověď znají, mají jetě pořád chu po milion esté odpovědět na stejnou věc ...
|
|
| |
|
|