Dejv 01
|
01.03.2016 21:07 -
Re: Motor 2.0 Hpi bez výkonu
|
|

|
Tak kdy to tvrdí kníka ok..tu k tomu teda nemám :-/ u se v tom vrtám 3týdny a pořád nějak nemůu řijít na to proč mi kvoká. Na volnoběh za tepla poplivává jako kdyby to mělo na jednom válci patnou jiskru. Vyměnil jsem svíčky, gumový izolátory ze zapalovacího modulu sem proměřil VN multimetrem(bez svodu ok) pruný vodiče od zapalovací cívky byli rezaty(vyčitěno ultrazvukem) vyndal jsem vstřiky poslal do jet servisu(vrátili se s protokolem 4x OK ) čerpadlo sem měl rozebrany(auto sem koupil jako nepojízdný tak nebylo co ztratit) vyčistil, zkontoroloval mebrány(bez pokození) přelapoval jsem lícní desku s komínkem ve kterým běhaj pístky,sloil v olejoví lázni a auto ije. Ale jen zůstal problém s tím nepravidelným volnoběhem, stači jen lehounce přidat a je klid. lambdy fungujou,na volnoběh tlačí 79-83bar při 30% regulace tlaku, přetěsnoval jsem celí sací trakt(předelí majitel a jeho kamarádi machanici se na tom dostatečně vyřádili) take vůbec netěsnil celý svod(strhaný rouby na těsnění,uvolněný spony na pruném spojí mezi EGR ventilem a svodama) bohuel bez úspěchu...
ps: 1:kompresy sem měřil a na vech válcích totoně 12,4.
2: motorový svazek projitý od řj a po vechny čidla OK |
| |
| |