| | |
09.09.2010 16:43 -
Motor 2.0 Hpi bez výkonu
|
2355263
|
|
Pípa
|
Město: Leneice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 34 |
|
|
Moje mamina má C5 2.0 Hpi a má zásadní problém. Byla u ve čtyřech servisech z důvodu patného chodu motoru (nepravidelný) a mizerného výkonu (lenost). Postupně ji vyměnili vysokotlaké čerpadlo na hlavách, lambda sondu, dopravní čerpadlo a také pohon serva a spojku. (to se závadou nesouviselo). Dříve to psalo Antipolution fault, teď u to nepíe nic a stejně to jede naprd. Mám to auto v lounech. Neznáte v oklí někoho kdo tomu opravdu rozumí a pomohl by. Podotýkák, e minulé dva servisy byli značkové, dva nikoliv, avak vybavené diagnostikou. Jsem v koncích a je mi ji líto. Díky za radu.
Moje mamina má C5 2.0 Hpi a má zásadní problém. Byla u ve čtyřech servisech z důvodu patného chodu motoru (nepravidelný) a mizerného výkonu (lenost). Postupně ji vyměnili vysokotlaké čerpadlo na hlavách, lambda sondu, dopravní čerpadlo a také pohon serva a spojku. (to se závadou nesouviselo). Dříve to psalo Antipolution fault, teď u to nepíe nic a stejně to jede naprd. Mám to auto v lounech. Neznáte v oklí někoho kdo tomu opravdu rozumí a pomohl by. Podotýkák, e minulé dva servisy byli značkové, dva nikoliv, avak vybavené diagnostikou. Jsem v koncích a je mi ji líto. Díky za radu.
|
|
09.09.2010 17:32 -
Re: Motor 2.0 Hpi bez výkonu
|
2355267
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
mnoo ono to auto neni zadne letadlo
pokud je podavaci cerpadlo i vysokotake ok,tak umi zlobit i EGR ale pokud tyhle veci jsou ok pak uz jen rozvody nebo jina mechanicka zavada
predpokladat take ze obe cerpadla jsou nove a ne "nove z vrakace
cerpadlo je pistkove 2 stupen ,nembranove 1 stupen ,dvoustupnove a je pohanene kapalinou..
pistky na druhem stupni se hodne opotrebovavaji a tim i olej kteri ji pohani
mnoo ono to auto neni zadne letadlo
pokud je podavaci cerpadlo i vysokotake ok,tak umi zlobit i EGR ale pokud tyhle veci jsou ok pak uz jen rozvody nebo jina mechanicka zavada
predpokladat take ze obe cerpadla jsou nove a ne "nove z vrakace
cerpadlo je pistkove 2 stupen ,nembranove 1 stupen ,dvoustupnove a je pohanene kapalinou..
pistky na druhem stupni se hodne opotrebovavaji a tim i olej kteri ji pohani
|
|
09.09.2010 22:00 -
|
2355320
|
|
Klokan
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 3.0i V6 215k | Počet příspěvků: 213 |
|
|
Otázka je, estli to není u 2.0 HPI základní výbava ..
Otázka je, estli to není u 2.0 HPI základní výbava .. :nevim
|
|
10.09.2010 17:50 -
|
2355358
|
|
Pípa
|
|
|
Čerpadla jsou nová přímo z prodeje v Německu. V případě EGR by to psalo něco na diagnostice? On ten motor jakoby netáhne a na volnoběh kolísají otáčky. Co se tahu týče připomíná mi to záitek ze svezení fábií HTP a to je na 2.0 docela bída. Ale i to kolísání svědčí o něčem podivném v motoru či dodávce paliva do něj. Nebo e by duch v řídící jednotce? Měl jsem podobného na Laguně II. Nevím jak mamině pomoci, vyjma hodu auta ze skály, co mi vzhledem k výbavě a celé řadě nových dílů přijde koda. Kromě toho jsou pro mě C5 srdeční záleitost. Díky za radu.
Čerpadla jsou nová přímo z prodeje v Německu. V případě EGR by to psalo něco na diagnostice? On ten motor jakoby netáhne a na volnoběh kolísají otáčky. Co se tahu týče připomíná mi to záitek ze svezení fábií HTP a to je na 2.0 docela bída. Ale i to kolísání svědčí o něčem podivném v motoru či dodávce paliva do něj. Nebo e by duch v řídící jednotce? Měl jsem podobného na Laguně II. Nevím jak mamině pomoci, vyjma hodu auta ze skály, co mi vzhledem k výbavě a celé řadě nových dílů přijde koda. Kromě toho jsou pro mě C5 srdeční záleitost. Díky za radu.
|
|
10.09.2010 18:23 -
|
2355361
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
HPi je motor ktery zere a nejede a jako bonus se ku*vi
necekej po nem zadny excelentni vykon
HPi je motor ktery zere a nejede a jako bonus se ku*vi
necekej po nem zadny excelentni vykon
|
|
10.09.2010 18:25 -
|
2355362
|
|
Pípa
|
|
|
To nečekám, ale stále nevím co dělat.
To nečekám, ale stále nevím co dělat.
|
|
10.09.2010 18:39 -
|
2355364
|
|
jumep
|
|
|
myslim ze to chce ist za niekym kto ma predstavu co je to HPi, ma spravnu diagnostiku a vie ju pouzit a hlavne neni menic dielov
edit: ak nenajdes nikoho s tymi troma schopnostami tak tu je par ludi co maju myslim obe dalsie dve schopnosti
myslim ze to chce ist za niekym kto ma predstavu co je to HPi, ma spravnu diagnostiku a vie ju pouzit a hlavne neni menic dielov
edit: ak nenajdes nikoho s tymi troma schopnostami tak tu je par ludi co maju myslim obe dalsie dve schopnosti
|
|
10.09.2010 18:43 -
|
2355365
|
|
autodiag
|
|
|
motor je velmi jednoduchy az slozity...vyrabel se asi jen pul roku a pro jeho absolutni nespolehlivost a poruchovost byl prodej a vyvoj zastaven....auto opravdu pro prirovnani jede snad hur nez 1.4i ,na nejakou rychlou akceleraci rovnou zapomen a maximalku co jsem z nej dokazal pri testu vyzdimat jsme mel nekde kolem 170 a to uz ten motor brecel
motor je velmi jednoduchy az slozity...vyrabel se asi jen pul roku a pro jeho absolutni nespolehlivost a poruchovost byl prodej a vyvoj zastaven....auto opravdu pro prirovnani jede snad hur nez 1.4i ,na nejakou rychlou akceleraci rovnou zapomen a maximalku co jsem z nej dokazal pri testu vyzdimat jsme mel nekde kolem 170 a to uz ten motor brecel
|
|
10.09.2010 19:31 -
|
2355379
|
|
jumep
|
|
|
no myslim ze citroen je ta posledna instancia kde by som nieco skusal
skus holetin, autodiaga ...
no myslim ze citroen je ta posledna instancia kde by som nieco skusal
skus holetin, autodiaga ...
|
|
10.09.2010 19:32 -
|
2355380
|
|
autodiag
|
|
|
to ne ale proste nepocitat s tim ze to je nejaka raketa a nesrovnavat to s jinym 2.0i
to ne ale proste nepocitat s tim ze to je nejaka raketa a nesrovnavat to s jinym 2.0i
|
|
10.09.2010 19:36 -
|
2355382
|
|
Pípa
|
|
|
Dobrá, jen mi vadí ty výkyvy otáček. Nějak to pořeím. Ona u se toti to auto naučila nenávidět. Přesto díky za podporu a nápady.
Dobrá, jen mi vadí ty výkyvy otáček. Nějak to pořeím. Ona u se toti to auto naučila nenávidět. Přesto díky za podporu a nápady.:palec
|
|
10.09.2010 19:37 -
|
2355383
|
|
autodiag
|
|
|
diagnostika a pojadne vse projit,je potreba mit na pameti ze diagnostika neni ctecka kodu
diagnostika a pojadne vse projit,je potreba mit na pameti ze diagnostika neni ctecka kodu
|
|
10.09.2010 19:40 -
|
2355384
|
|
Pípa
|
|
|
A neví v rozumné vzdálenosti od Loun někom kdo diagnostikou disponuje vyjma zmíněného Citroenu v Peci?
A neví v rozumné vzdálenosti od Loun někom kdo diagnostikou disponuje vyjma zmíněného Citroenu v Peci?
|
|
10.09.2010 19:41 -
|
2355385
|
|
autodiag
|
|
|
ccca , jinak opravdu netusim
ccca , jinak opravdu netusim
|
|
10.09.2010 19:42 -
|
2355386
|
|
jumep
|
|
|
rozumne najblizsie vidim .link.
resp. to je overene a zname ...
rozumne najblizsie vidim http://www.ccca.cz/seznam/servis_holetin
resp. to je overene a zname ...
|
|
11.09.2010 12:17 -
|
2355432
|
|
Klokan
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 3.0i V6 215k | Počet příspěvků: 213 |
|
|
na vzdálenosti při problému s citroenem nehleď. Je třeba hledat odborníky, ne mastičkáře. Vzdálenost hraje roli pouze v případě, kdy čeká v pangejtu na odtahovku.
na vzdálenosti při problému s citroenem nehleď. Je třeba hledat odborníky, ne mastičkáře. Vzdálenost hraje roli pouze v případě, kdy čeká v pangejtu na odtahovku.
|
|
11.09.2010 15:43 -
|
2355439
|
|
cit
|
|
|
To co tady píe ,,autodiag" jsou kecy.Mám hpi a absolutně bez problémů.To ,e je líný motor? Ani náhodou,jede jak drak-má 140 koní a 150km/h není ádný problém.Spotřeba do 8l/100km.Take a tady někdo bude psát nějaký nesmysly,tak se nejdřív podívejte čím jezdí.!Jediný co musí tento motor dostat je kvalitní palivo 98,to je jediný problém.
To co tady píe ,,autodiag" jsou kecy.Mám hpi a absolutně bez problémů.To ,e je líný motor? Ani náhodou,jede jak drak-má 140 koní a 150km/h není ádný problém.Spotřeba do 8l/100km.Take a tady někdo bude psát nějaký nesmysly,tak se nejdřív podívejte čím jezdí.!Jediný co musí tento motor dostat je kvalitní palivo 98,to je jediný problém.
|
|
11.09.2010 18:10 -
|
2355452
|
|
Darja
|
|
|
Ví co, tohle bude říkat, dokud nepozná silný auto.
A se projede v trochu silnějí C5, pochopí, e 140 koní na 1,5 tuny je uboze málo.
Ale kadý z nás máme jinde priority, kadému lahodí něco jiného
Ví co, tohle bude říkat, dokud nepozná silný auto.
A se projede v trochu silnějí C5, pochopí, e 140 koní na 1,5 tuny je uboze málo.
Ale kadý z nás máme jinde priority, kadému lahodí něco jiného:palec
|
|
12.09.2010 08:14 -
|
2355493
|
|
autodiag
|
|
|
by me zajimalo jestli se da inkvizitor upalit
by me zajimalo jestli se da inkvizitor upalit :-d
|
|
12.09.2010 10:36 -
|
2355511
|
|
Darja
|
|
|
To nebylo OT. To auto je bez výkonu Pouze byly sdělovány fakty o tom, e lenost je z výroby
To nebylo OT. To auto je bez výkonu :nevim Pouze byly sdělovány fakty o tom, e lenost je z výroby
|
|
| |
|
|