jruze
|
06.01.2016 04:04 -
Re: kubání a nepravidelný chod motoru / C5 III 2.0HDi
|
|

|
jhonzatko napsal(a): Tak jen pro doplneni, po kontrole nebyla zjistena zadna zjevna pricina.
EGR to neni, jednotka i vstriky jsou pry podle vseho taky v poradku, chyba se zatim opetovne neprojevila. Diky tomu, ze jsem to predtim zkusmo smazal, ted ty udaje nejsou bohuzel k dispozici v takove forme, aby se z toho dalo neco usuzovat.
Diagnostika je bez zavad, jedine, co tam pry opakovane skace je nejaka chyba podpeti ci co. S tim si servisak nevi uplne rady, takze preventivne pry procistil vsechny kostry, konektory atd. ale je to jen takovy pokus.
Auto se zatim tvari normalne, takze nevim. Asi jen cekat, az se to objevi znovu a pak uz nic nemazat a sup s tim rovnou do servisu 
No tohle tu mám skoro denně : to je to nejhorí co mi někdo dovede udělat e vymae chybu(něco se dá vyčíst i jinde ale) ono je toti pod chybou uloeno proč k tomu dolo a za jakých podmínek!!! ) tak si vichni nakupte diag a různé podobné blbosti a do..... si ty auta úplně ( a potom se tu najdou tací kteří příjdou s tím e se mně a podobným nehodí kdy mi někdo kouká pod prsty nebo jak to napsal - kdo ke mně jezdí ví e komukoli průběh diagnostiky a výsledky rád ukáu a vysvětlím a proč jsem proti tomu aby do toho lezli lidi bez znalostí oni toti jen přidělávají práci a omezují naí
Jen pro vysvětlení: objeví se závada - ta má nějakou příčinu - někdo jí smae (ta závada tam je pořád) - závada je na hranici tolerance(take nazvěme to tak e závada tam je a nějakým způsobem pokozuje motor,ale není to kritické pro oznámení - take to jen částečne pokozuje ve s tím související a a se to zhorí tak to napíe znovu - po pár vymazaných chybách bez oprav se potom ozvou i ty komponenty které byly pokozovány tou původní závadou a potom se divíte e vám mění půl auta? jen tak dál - jsou to vae prachy Já se ani nedivím e výrobci nechávají volný průběh prodeji těchto zařízení - vdy jim to vlastě tímto přináí víc |
| |
| |