|
smiisek napsal(a): zdravím c5 kaře, vlastním c5 poslední model III, motor 2.2hdi biturbo, 125kw a mám problém s prvním nastartováním, motor točí, ale startuji hodně dlouho, někdy i 3-4 sekundy, mám vyměněné filtry s olejem, po nastartování motor beí v pohodě, pokud nastartuji po těch 3 sekundách, pak zhasnu motor a druhé nastartování u je na brnk a to i třeba po několika hodinách, na druhý den u je to zase patné, prostě mi asi padá nafta, nevím no, zkouím i otočit několikrát klíčkem, ale nepomáhá to, podávací čerpadlo je přímo na vstřikovacím čerpadle u c5 III, někdo mi radil vyměnit hadičky, e si to nasává vzduch, můe to být vstřikem, nebo čerpadlem, asi je lepí to hodit na diagnostiku, třeba by to něco ukázalo, poradí mi někdo? díky.
toto se mi dělo taky docela dlouho, neřeil jsem a do teď. V teple "studený" starty delí cca 3-4s, teď jak se ochladilo tak jetě dýl (gará nemám). Zítra si jdu pro auto do servisu, byl KO startér. Na poslech to takovej rozdíl nebyl, ale prostě točil pomalu. Tak kdytak tip, co taky zkontrolovat |