V jedné pohádce byla dobrá hláka ,,nedá si říct a nedá" copak to bylo za pohádku? kdo to uhodne má u mne pivo (na srazu) a jako bonus mu na srazu postavím auto kříem na dvě kola - sice budu riskovat e doseru pístnice(ty se dovedou zkroutit do esíčka - zadní,přední nevím - Pat určitě potvrdí - dělá hydru leta a něco o ní ví) nebo zkroutím karosérii,nebo mi můe prdnout okno a jestli mám koule dobré? si můe vyzkouet na srazu kadý - jak jízdou, tak stlačením- propérováním. ( to tvé propérování je e o kousek pustí dorazy a to můe udělat tak 3.-4. cm jak se nakroutí stabík a značknou gumové dorazy (a v manuálech se uvádí e můe v této poloze popojet a né přes větí nerovnosti!!! ale jinak e je to pouze servisní poloha a e hrozí pokození (jízdou) hydraulického systému!!!) To právě způsobuje potom to e se ,,kouou" pístnice protoe jsou zprohýbané ( pro porovnání já 20t lisem prohnu i 16.traverzu,nebo 2cm kulatinu na výku jako prd a nejde na doraz - stačí 10t tak co to asi udělá (nebo můe udělat)s pístnicema to tvé zajídění do dílny přes nějaké větí nerovnosti (ty pístnice jsou vyjeté nadoraz a dovede tam být a 150 atmosfér - protitlak membrány je 52 nebo 57 a vzadu 44)