Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Polohy Hydractive
jruze
03.11.2015 22:37 - Re: Polohy Hydractive
U??vate?
V jedné pohádce byla dobrá hláška ,,nedá si říct a nedá" copak to bylo za pohádku? kdo to uhodne má u mne pivo (na srazu) a jako bonus mu na srazu postavím auto křížem na dvě kola - sice budu riskovat že doseru pístnice(ty se dovedou zkroutit do esíčka - zadní,přední nevím - Pat určitě potvrdí - dělá hydru leta a něco o ní ví) nebo zkroutím karosérii,nebo mi může prdnout okno a jestli mám koule dobré? si může vyzkoušet na srazu každý - jak jízdou, tak stlačením- propérováním. ( to tvé propérování je že o kousek pustí dorazy a to může udělat tak 3.-4. cm jak se nakroutí stabík a značknou gumové dorazy (a v manuálech se uvádí že můžeš v této poloze popojet a né přes větší nerovnosti!!! ale jinak že je to pouze servisní poloha a že hrozí poškození (jízdou) hydraulického systému!!!) To právě způsobuje potom to že se ,,koušou" pístnice protože jsou zprohýbané ( pro porovnání já 20t lisem prohnu i 16.traverzu,nebo 2cm kulatinu na výšku jako prd a nejde na doraz - stačí 10t tak co to asi udělá (nebo může udělat)s pístnicema to tvé zajíždění do dílny přes nějaké větší nerovnosti (ty pístnice jsou vyjeté nadoraz a dovede tam být až 150 atmosfér - protitlak membrány je 52 nebo 57 a vzadu 44)

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator