Brzda
|
05.10.2015 14:48 -
Re: Jaké auto v budoucnu místo C5 ?
|
|

|
Hm, tak se dívám, e se to tady rozjelo trochu off topic. Místo diskuze o autě po C5 je to dohadování o tom, jestli je lepí kombi nebo sedan.
Ale abych se i k tomu vyjádřil, tak mě se osobně některá auta jako kombi líbí vzhledově prostě víc ne sedan/liftback (typicky například kodovky). Po současné C5 II break jsem přemýlel o C6, která se mi moc líbí, ale upustil jsem od toho kvůli morální zastaralosti a drahým dílům. Take půjdu v budoucnu asi do C5 III a to na 100% v sedanu, protoe ten se mi k tomu autu tak nějak víc hodí, je to takové reprezentativnějí (a kombík má stejně malý kufr).
A souhlasím s Jumepem v jeho názoru na české kufrové orgie. Pokud chci spát někde na fesáku, tak hodím do auta stan, na lye vezmu rakev a kdy se jednou za 50 let stěhuju, odvezou mi to stěhováci. Stejně jako ledničku, kterou koupím na e-shopu mi za dvě stovky dovezou a starou odvezou. A pokud stavím/přestavuju barák, pořídím si nějaký pracovní vozítko jen na stavbu - nějakej pickup nebo malou dodávku, protoe na stavbu je kombík stejně málo. A pokud přesto potřebuju sem tam něco větího sám odvézt, tak mám tané.
Na dovolenou se s enou na 14 dní sbalíme do tří kufírků na motorku, take mi ty plné MPVčka přijdou trochu srandovní, ale OK, nemáme děcka tak to nekritizuju ..... |
| |
| |