jruze
|
04.10.2015 17:33 -
Re: Jaké auto v budoucnu místo C5 ?
|
|

|
Delict napsal(a): aky kufor je, taky sa vyuzije  kedysi sme sa spratali cela family do 110 deluxe , potom do favoritky, neskôr aj do fiata tipo aj do oplov..az P406tiek.. dobre poslúili aj BXá ,xantue, xmo, c5 a bude slúi aj C6
Kufor to má pomerne rozmerný, ete sa mi nestalo e nieje kam niečo strči. lounge pack nemám, takze aj sedačky sklopím.
Pravda, nepresahujem v tom chladničku, kuchynskú linku, umyváčku riadu a práčku..ale na to tu mám iné autá.
Som viac menej odporca kombi, lebo aj ked je to dlhie..nieje to o moc vyie ani irie.. čo sa mi nevleze do hatchbacku C5, to sa mi nevojde ani do brejku, zbytočne vláči so sebou 100kg navye a platit ich v spotrebe/ dynamike
To je velkej omyl - rozdíl break a limuzína je 10cm dole a 50cm nahoře (od oka) no u vidím jak odveze v limuzíně bojler,sporák a automatickou pračku najednou a zavře 5.dveře A nevím jaký má C6 kufr ale jsem přesvědčenej e dva plasáky nasebe nedá(alespoň u CX ne a zůstalo zhruba 25cm volné místo nad plasákem a tam by lo dát jen taky a ty zase zákazníci nedali z ruky páč tam měli doklady,prachy nebo nevím co) - to jen z dřívějí zkuenosti - byla to v podstatě plechová krabice na prdeli litrově velká ale nepraktická. |
| |
| |