artsvec
|
30.09.2015 05:51 -
Re: Vybíjení baterie
|
|

|
Děkuji vem za reakce. Svorky na baterce jsou obě zacvakávací a drí dobře a co jsme koukali jsou i čisté (zkusíme jetě očistit lépe). Jestli je v baterce ulomený kousek desky nevím, ale budu zvaovat tu reklamaci. Mě nejvíc zarazilo to chování při vybité baterce: Vyjmuli jsme klíček, zabouchli dveře a v tu chvíli se ozval takový ten gong a rozsvítila se palubka a zůstala svítit jetě pár vteřin. A také tohle: Večer přijel vagr s jinou baterkou 66Ah, není sice u v nejlepí kondici má pouze 11,5V, ale daří se nastartovat a ve se tváří normálně a na to, e se vdy při startu ozve onen gong, ale jen velice slabě není u slyet ven z auta. Jestli jsem dobře pochopil, tak ten gong signalizoval patnou kostru ?
e jsou baterky taková loterie, buď má těstí nebo né vím dobře. Po 25 letech na vozíku, kdy ve vozíkách pouívám trakční baterie mám bohaté zkuenosti. Za posledních pár roků la kvalita baterií straně dolů a je úplně jedno co je to za značku. Sehnat kvalitní trakční baterky je u snad nemoné a to u nemluvím kolik za ně chtějí. |
| |
| |