HELLMUT
|
28.09.2015 20:36 -
Re: C5 a dovolená
|
|

|
No mě Chorvatsko taky nenadchlo.Ale ne kvůli kamenům,ale e nevím o moc místech kde by člověk byl u moře a neměl okolo sebe domy,chodníky,silnice a nebo je naproti vidět ostrov.Take je člověk jak u jezera a ne u moře.Prostě ve směs to jsou skoro vdy městské pláe. Já mám rád tu iluzi ostrova nebo dlouhého otevřeného pobřeí. Nael jsem tam jedno místo kde jsem byl nadený ale tam je to teda opravdu Big fucking rocks. .link.
Sice taky preferuji písek ale taky mi vadí chodit pomalu do moře.Nejraději skáču rovnou do hloubky a to v písku jde blbě...
Moná je ta preference daná tím co člověk viděl poprvé jako dítě. Já byl poprvé jako malý ve Warnemünde v DDR a dodnes po tom marně touím.(ena tam se mnou nechce kvůli zimě ) Nebo teď dávali v TV Rujánu,slintal jsem jak bernardýn.
V Jugoce jsem byl a po návtěvě jiných různých pobřeí. Nebaví mě to tam,tedy a na ten Kamenjak.
Nejvíc se mi líbilo pobřeí Atlantiku :La Rochelle,Royan nebo pod Bordeaux Biaritz ,Holandsko taky super. Prostě kilometry dlouhá plá,písečné duny a borovice . V Bulharsku jsem byl na Slunečném pobřeí,moc mě to neuchvátilo. Turecko taky nic moc ,to jsou prostě samé hotely,promenády a ádná romantická samota. Ve městě jsem celý rok,tak na dovolené ty baráky moc vidět nemusím... |
| |
| |