Hanz 397
|
13.09.2015 22:00 -
Re: Jaké auto v budoucnu místo C5 ?
|
|

|
DeFuckTo napsal(a): robo - to je přesně právě dvojková laguna, navíc před faceliftem - tohle auto bylo fakt průser a jak jsem napsal prve, z tohohle auta dodnes těí antikosočtverci.  (jedničková je tohle .link. a ta je v poho)
A abych byl taky trochu k tématu - za mě bych bral Volvo.. Motory na pici (s BMW a MB), cena ojetiny přijatelná, akorát náhradní díly drahý jako prase.. (kupodivu maj x součástek stejný právě s Renaultem - nebo aspoň měli, jak je to dnes, to nevim) .. 
S těma motorama "na pici"bych byl u BMW opatrnějí-bavili jsme se onehdá jetě ve starym zaměstnání,jaký BMW bychom si koupili,pokud bychom na to mělůi a právě kvůli motorům jsme se shodli,e ádný 
Kadej ten motor má nějakou konstrukční vadu,která vede k fatálnímu selhání a brutálně drahý opravě...
Já po upgrade na C6 3,0HDi ,který plánuju za cca 5 let u fakt nevím kam dál... Ale to je otázka od teď cca deseti let,tak se do tý doby snad Citroen dá dohromadyx,lidi přestanou bavit myi a budou chtít "něco jinýho" a toho se chytne právě mistr v tom "být jiný" -Citroen 
A zase bude o čem snít |
| |
| |