jruze
|
14.08.2015 15:23 -
Re: Samovolné vypínání motoru za jízdy
|
|

|
Petr72 napsal(a): Ahoj vichni. Při cestě na dovču do Chorvatska se mi na dálnici za Vídní v noci zbláznilo auto. Nejdřív kubnul motor (jako kdy dochází palivo) a po cca dvou kilometrech uplně zdechl. Doklouzal jsem na nejblií exit a zkusil znovu nastartovat, startér točil, ale nenaskočilo to. Pod kapotou ve na první pohled v noci s baterkou dobrý. Tak jsem odpojil AKU a po minutě znova zapojil. Auto chytlo na první brnk, ádná chybová hláka a ve v pořádku.
Napadlo mě jestli jsem to nepodělal sám kdy jsem před tím (cca 150 km.) natankoval úplně do plna. Cmrndal jsem tam cmrndal tak dlouho a jsem měl hladinu a u hrdla. Auto jsem odstavil vedle a po zhruba 20 minutách mi začala spod auta vytékat nafta ( s přepadu asi  ).
Cesta na dovču pak u bez problémů, motor tahal výborně .
Joo před Zadarem mi přestal jít tempomat, ale to bude asi jiná hádanka 
Čím by to mohlo být ,napadá vás něco ?
Předem dík za vechny příspěvky. 
Kouřilo to před zhasnutím? mohl se seknout EGR.S tou naftou - no odnesl to zpěák na nádri - do plna se dá,ale potom musí jet aby jsi vyjel část nafty a udělala se tam vzduchová bublina - nafta je jinak podstatně chladnějí a pokud to tak nechá stát tak tlak po zahřátí nafty prorazí ventil - ten je součástí nádre a pokud novou tak stojí +- 14000,-
No mně neplní VT2 - zasralo to FAP tak e el ven . od 1700ot u není problém tak uvidím doma co mi na mé narozky nadělil za dárek.(ale a doma - jinak v Metanje sluná dílna klidně i se svépomocí) |
| |
| |