jruze
|
09.08.2015 10:58 -
Re: C5 a dovolená
|
|

|
63zdenda napsal(a): Bude se z té dovolené vracet, nebo si tam zřídí pobočku, elektrikář to bude řídit v Radonicích a ty tam, já jenom e je to trochu z ruky, kdy budu chtít vyuít tvých slueb, jako e jo, tak abych si vzal dovolenou, koukám e diag a základní vybavení veze, tak asi pobočka nebo hlavní sídlo. 
Jinak hezkou dovču, víc se věnuj rodině a bohaté úlovky. 
No ten budu potřebovat i pro sebe(někde podtlak na turbu VT2 mení tlak) - take je po stříbrném výfuku , jede a nad 2000ot , zasralo to FAP (ádná katastrofa- jede v pohodě) a mne nasralo. První de jsem se hned připekl,je tu vedro jak .... take přes den to nejde a veer u na to nevidím(z několika důvodů).Jinak sice druhé patro,ale v dosahu 50m 3x obchod(nikam nemusím courat)- nepodstatné , 2x hospoda 30m - podstatné!!!! od vody od 10m po 50m (v podstatě skočí do vody přímo z hospod (moná u obsluha do moře ) (jen mne mrzí e jsem nevzal loď - to u by bylo vůbec nej - zkusím jestli se tu dá půjčit(ze sousedního baráku jí někomu půjčoval ale nevím jestli jen svím hostům. (a nechal jsem doma papíry , ale tady polii nejsou a ty co měli půjčenou evidentně neměli také. |
| |
| |