Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Problémy se startováním / C5 II 2.2 HDi
felix81
20.07.2015 08:27 - Re: Problémy se startováním / C5 II 2.2 HDi
99
Už i na mě padla vstřikovací smrtka. Teď už teda vše opraveno, ale než k tomu došlo, tak posledních 14dnů jsem začal pozorovat velmi blbé starty mého HDi. Ale vždy to chytlo a pak jelo. Jenže v jednu velmi horkou neděli mi to už chcíplo na dálnici a umoudřilo se to až po hodině. Dokulhal jsem v doprovodu Klokánka k mému dvornímu mechanikovi a ten po týdnu chirurgických zákroků uvedl můj motor zpět do kondice. Umřel mi regulátor tlaku paliva (což způsobovalo to chcípání) a po osmi hodinách slušného domlouvání vypreparoval všechny vstřiky a poslal je na repas. Jeden vstřik total KO druhej skoro taky a zbylé dva stačilo jen seřídit a vyčistit. Vstřiky způsobovali ty špatné starty. Suma sumárum mě to stálo 19 000kč. ale auto tedka lítá jak splašenej vlak na masarykově nádraží, chytá na drcnutí, je tišší, spotřebu zatím nezjištuji neb klima jede na plný kotel v těhle hicech.

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator