Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Jaké auto v budoucnu místo C5 ?
Hanz 397
16.07.2015 21:40 - Re: Jaké auto v budoucnu místo C5 ?
U??vate?
jruze napsal(a):
Chceš houpající auto ? - odstraň tlumiče

To z toho bude mít hopsadlo-onehdá jsem řešil na X5 E70 řešil nějaké bouchání od zadní nápravy a z technický podpory mi doporučili projet se bez zadních tlumičů,že prý už měli případ,že bouchali tlumiče. Tak jsem je vyndal a jel se projet po rozbitých ústeckých silnicích. Na Drážďanský jsem se málem nevešel na konci pod ten most (kdo to tam zná,tak ví),jak se to rozskákalo No mazec...
Jinak jsem tak dneska přemýšlel,že zlatý léta byly 50-70. A částečně i osmdesátky... To se automobilky nebály experimentovat a nemluvím jen o Citroenu. Teď kdo vybočuje,musí být buď ultraluxusní,ultravýkonnej a rychlej,nebo jinak hoooodně exkluzivní,ale každopádně kure...sky drahej. Kdo by dnes chtěl udělat "jiný" auto,který by si mohl koupit někdo jinej,než arabskej šejk,nebo fotbalista,tak v době šedých myší typu Hyunday,VW,atd nemá absolutně šanci uspět... Lidi láká uniformita...
Např.: nᚠskladník má Hnůjdaj i30 a chrochtá si,jak má úžasný auto. No a nedávno jsme se cestou z práce stavovali pro něco vedle v Citroenu a on si prohlížel novou C4 Grand Picasso. A pak říká: no to je neskutečnej hnus... Tak jsem si tohle,co jsem psal a co si už dlouho myslím,jen potvrdil

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator