Hanz 397
|
16.07.2015 21:40 -
Re: Jaké auto v budoucnu místo C5 ?
|
|

|
jruze napsal(a): Chce houpající auto ? - odstraň tlumiče 
To z toho bude mít hopsadlo-onehdá jsem řeil na X5 E70 řeil nějaké bouchání od zadní nápravy a z technický podpory mi doporučili projet se bez zadních tlumičů,e prý u měli případ,e bouchali tlumiče. Tak jsem je vyndal a jel se projet po rozbitých ústeckých silnicích. Na Dráďanský jsem se málem neveel na konci pod ten most (kdo to tam zná,tak ví),jak se to rozskákalo No mazec...
Jinak jsem tak dneska přemýlel,e zlatý léta byly 50-70. A částečně i osmdesátky... To se automobilky nebály experimentovat a nemluvím jen o Citroenu. Teď kdo vybočuje,musí být buď ultraluxusní,ultravýkonnej a rychlej,nebo jinak hoooodně exkluzivní,ale kadopádně kure...sky drahej. Kdo by dnes chtěl udělat "jiný" auto,který by si mohl koupit někdo jinej,ne arabskej ejk,nebo fotbalista,tak v době edých myí typu Hyunday,VW,atd nemá absolutně anci uspět... Lidi láká uniformita...
Např.: ná skladník má Hnůjdaj i30 a chrochtá si,jak má úasný auto. No a nedávno jsme se cestou z práce stavovali pro něco vedle v Citroenu a on si prohlíel novou C4 Grand Picasso. A pak říká: no to je neskutečnej hnus... Tak jsem si tohle,co jsem psal a co si u dlouho myslím,jen potvrdil |
| |
| |