Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Jaké auto v budoucnu místo C5 ?
jruze
16.07.2015 03:51 - Re: Jaké auto v budoucnu místo C5 ?
U??vate?
HELLMUT napsal(a):
Vlákno založil Vašek ale já jsem v jiných diskuzích psal že by se mělo založit. Myslel jsem to hlavně jako takové sondovaní jiných značek. Které nejsou kostitřasy a co nejvíce se budou blížit tomu našemu korábu.
Sám doufám že mi můj miláček ještě pár let vydrží, rozhodně se ho nechci vzdát! Za pár let ho sice ještě můžu vyměnit za novější X7 ale pořád nevím jestli bych jí chtěl. Na druhou stranu je to asi jediná volba.Hydra je Hydra ale jinak mi to auto vůbec nepřipomíná Citroen,je to prostě Francouzský Němec

Nedávno jsem viděl na TV Stream reportហo nákupu ojetin.
Měli tam BMW 5,,AUDI A6 a Mercedes E.
O něm říkali že je to taky koráb pro ty co chtějí hlavně pohodlí. Ty první dva chválili jak jsou sportovní,sedí a prostě ty klasické kecy o odezvě podvozku atd.
Jenže ten Medvěd mi prostě přijde moc drahý luxus. Zase je to ale jediné německé auto co bych si dokázal představit mít. Pořád se mi ale nechce věřit že by se dal pořídit a servisovat stejně jako C5...

Tak mě zajímalo jestli třeba má někdo zkušenosti s jinou značkou která by alespoň trochu houpala.

Kdysi dávno když jsem měl ještě Bx, mě kamarád vezl v Peugeot 405. Byl jsem hodně překvapen že taky hodně houpala . Jenže to už je dávno mimo mísu.

Než jsem se definitivně rozhodl pro C5,tak jsem chvíli uvažoval i o Nissan Primera 2. Vypadá správně divně (přesně podle mého gusta - prostě exot ) a prý byli majitelé řady 1 znechucení jak je ta 2 měkká,že už to není Japonské BMW jako ta 1.řada. To mě nadchlo
Nakonec jsem zůstal věrný Citroenu a jsem za to moc rád.
Jenže bez hydry na Citroen kašlu.
No ta Primera 2 taky díru do světa neudělala a zabalili to...

Tak mě zajímalo, jestli jsou ještě nějaké značky které jdou proti moderním trendům :tvrdost a přilnavost a všechny ty blbosti dobrý pro závody. Já se nepotřebuji nikam hnát a nechci vůbec vědět co se mi děje pod kolama, jak si všichni stěžují na Citroen že jim nedává odezvu od kol.
Pro mě je to super že o té silnici podemnou skoro nevím...

Chceš houpající auto ? - odstraň tlumiče

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator