Světlono
|
13.07.2015 17:16 -
Re: Jaké auto v budoucnu místo C5 ?
|
|

|
Ano, Brzda má pravdu. Na druhou stranu proč si občas i trochu nepokecat o ničem. Ale k věci, C5 III se mi moc nelíbí, tudy pokračovat nebudu. Taky mám dojem, e momentální směřování Citroenu se rozchází s tím co bych chtěl, take má automobilová budoucnost bude asi německá. Neplní mě to nadením, prostě to tak dopadne. Co tedy za ty tři nebo čtyři roky a nastane čas změny? Samozřejmě to bude zase ojetina s limitem 150 tis. (pořízení + zákl. servis + rezerva) Za prvé, to určitě bude benzín. Nejlépe jetě obyčejná atmosféra s nepřímým vstřikem. Obsah podle typu od 1.6 do 2.0. Raději 2.0 ale ne u vech značek bude dostupný. Za druhé, to bude kombík, nebo mení MPV. Monosti? Hm, 1. Octavia II 1.6 Mpi, 2. Opel Zafira 1.8i, 3. Ford Mondeo 2.0i, 4. Kia Ceed 1.6i . Kromě Opela jsem se vemi v dané motorizaci jezdil. To Mondeo je z toho nudného čtyřlístku asi nejlepí, ale provozně nejdraí. Zbytek uspokojí, ale nenadchne.
ádným nadením mě tenhle výhled neplní, ale co u. Má cesta s Citroeny, po BX, 2 x Xantia, XM a C5, bude za několik let asi u konce. Ale zatím to jetě houpe. |
| |
| |