Brzda
|
13.07.2015 13:03 -
Re: Jaké auto v budoucnu místo C5 ?
|
|

|
Teď jsem si pročetl celé tohle vlákno a popravdě jsou to tlachy o ničem. Na otázku v nadpisu neodpovídá ani jeden příspěvek. Sám budu tuhle otázku do budoucna řeit, take jsem se chtěl "poučit" - víc hlav víc ví, ale zatím jsem se nedozvěděl nic.
Citroen mám rád a tak mu dokáu ledaco odpustit, ale bohuel to s touhle značkou jde posledních pár let hodně dolů a myslím, e u jim docela ujídí vlak. Hydru, kterou lákali určitou skupinu uivatelů, kterým jde primárně o komfort teď zaříznou, počkejme si co za zázrak nabídnou místo ní, ale vzhledem k tomu, e má jít o levnějí řeení, nic závratného nečekám. Větinu elektronických jízdních asistentů, které ostatní automobilky začínají cpát i do segmentu nií střední nebo dokonce i do malých aut nemá PSA ani ve střední třídě. Ty auta jsou technicky 5 let za konkurencí, to si musíme chlapsky přiznat a na obrat to nevypadá, spíe naopak - chtějí se soustředit na lowcost modely s jednoduchou technikou.
K té náhradě C5 - ve vlákně jsou zmiňovány BMW 7, 5GT, 5, Audi 6, MB E, Tesla, které jsou o třídu nebo dvě ví, velikostně cenově i provozními náklady. Já jsem jednoho času přemýlel nad C6 (i přes to, e to je auto morálně 15 let staré), ale vidina drahých náhradních dílů mě od něj odradila.
Pokud bych chtěl zůstat ve Francii, přiblině ve stejné třídě/velikosti, poohlíel bych se po C4Picasso, Peugeot 5008 nebo 508, případně u Renaultu vypadá dobře nový Talisman nebo Espace, který je pro mne do budoucna (pokud Citroen nepřijde s nějakým zásadním překvapením) asi kandidátem #1 .link. |
| |
| |