artsvec
|
23.05.2015 19:47 -
Re: C3 peripetie
|
|

|
Ahojte, dojmy z nové C3 jsou zatím pozitivní. Na kategorii vozu je vnitřní prostornost troufám si napsat super(na místě spolujezdce mám zejména v oblasti nohou a kolen mnohem více místa ne v kámoově BMW5). V porovnání se Saxem je větí, předevím hlubí i kufr. Auto mě překvapilo svojí pohodlností i tím, jak je tiché. Hanz má pravdu, motor nezapře, e je tříválec, ale mojí eně se to prý líbí. Přesto, e je motor jetě nezaběhnutý(máme najeto 1050km), tak je auto překvapivě ivé, nebo přesněji ivějí ne by se od takového motůrku čekalo. Spotřeba po prvním tankování dle počítače 5.6L/100, dle výpočtu od plné do plné 5.5L/100. Nádr byla vyjeděna převáně po městě a skoro pořád s klimatizací, tedy i tady spokojenost. Posez v autě je troku vyí co mě vyhovuje dobře se sedí a předevím je to dobré při vysedání. Výbavu máme Exclusive, tedy lepí a líbivé potahy sedadel, digitální automatická klimatizace, vyhřívaná sklápěcí zrcátka, zatmavení zadních oken a dalí co si u nepamatuji. Co je ovem super je velké čelní sklo Zenit, dík kterému je krásně vidět na semafory i nebe. Zatím tedy s autem spokojenost, tak snad to tak bude pořád. Akorát ta četina v palubním počítači stále chybí. Dnes jsme zkusmo polepili jeden práh karbonovou folií, vypadá to dobře - a vyfotím dám sem foto. |
| |
| |