jubileus
|
03.05.2015 14:08 -
Re: Problém s dobíjením
|
|

|
Origo rádio chcíplo a tak jsem chtěl do auta zapojit "nějaké" jiné fungující. Netuil jsem, e je s tím takový problém. Napájení-za klíčkem jsem vyřeil přepojením z konektoru z panelu(ten je teď bez napájení) a trvalé +(pro pamě rádia) jsem pouil z původního podle Vaich rad (v sekci Neorigo rádio do C1).
Kdyby se nějak dalo prokopat k baterce, tak se přepojování vyhnu a zapojil bych si nové rádio hned nezávisle na drátech z původního.
A mě to totálně natve tak bude rádio přes "totální"vypínač a na zálohování pamětí předvoleb ZAPOMENE.
Ale to bude dalí kuchání útrob v autě.
Myslel jsem, e datový pin není ádný z napájecích-je to nějaký nesrozumitelný, co má na počítač vlastně vliv.
V sekci neorigo rádio vichni zapojili a jen chválí, jak jim to pěkně funguje.Tak k jakým +12V ho připojují (z pův. konektoru rádia). Rady zněly, e ve , co je potřeba je v původním konektoru.??
Vdy zapojit rádio není taková věda: repráky jasný,tvalých +12V,za klíčkem +12V pro provoz rádia, a připojit z rádia napájení pro anténu. A kostra -. Není co řeit (u jinýho auta)
Myslel jsem jen, jestli někdo neřeí něco podobnýho, protoe je to dost otravný pořád řeit slabou baterku, kdy je nová.
Známý , co měl to auto nikdy baterku nemusel řeit. Je moné, e se vybíjí něčím jiným. Kdy to ale budu řeit, tak musím brát nové rádio jako jednu z moností.
Asi nezbude, ne zadrátovat ven z auta pro ampérmetr a změřit spotřebu, kdy je zamknuté. 
Dík za rady |
| |
| |