jubileus
|
01.05.2015 13:02 -
Re: Problém s dobíjením
|
|

|
No, mě právě bliká za vech okolností tedy po uzavření i neuzavření auta:
kdy ho napřed vypnu tl.vypínače na panelu
kdy uvnitř zůstane Cdéčko, nebo i kdy nezůstane
kdy se rádio napřed nevypne vypínačem, a sundá se panel ,
a nebo , jestli má vliv i nastrčená SD paměová karta-pod panelem????? není nikde popsáno SENCOR-5044MR-levný a má vechno-vypadalo...
S rádiem jsem si uil své(mechanická montá...aby tam zbylé dráty vely, redukce -protoe u bylo tolik změn na drátech, abych věděl původní stav...původní schéma zapojení napájení bylo chybné, napájení pro anténu-taky nebylo jasně zřejmé-no prostě hrozný. A a to konečně funguje vechno, tak něco vybíjí baterku.
Jen mě mrzí, e jsem si nové rádio "neoměřil" na stole. Kde co je a kolik to ere. Výstup napájení pro ant....
Jen doufám, e se auto nějak "samo" spraví a e to zapajsrovaný rádio plechovým rámečkem nebudu muset rvát z panelu. A mě to vechno *****, tak to bude lítat z auta jako ípy. Jetě mě napadlo - na dvoře auto stabilně dobíjet přes konektor v autě(nějakou "etrnou" -nezubatou nabíječkou s pověenou dalí baterií-pro filtraci napěových piček (ale to auto je taková počítačová *****, e by to tomu určitě vadilo). Jsou krabičky DESULFÁTORY, které oivují autobaterky-napěovými pičkami- a tak se omezuje povlak sulfidu na deskách autobaterie a tak se nezmenuje kapacita. To v tomto SHITU taky asi nelze pověsit, protoe by to určitě něco vyvádělo. Vypínat tu sviňu vypínačem u baterky jako iguláča...
Díky za Vae připomínky a začínám majitele CITROENů obdivovat, protoe......se tam vdycky něco najde, co se větinou elektricky *****. ( Omlouvám se za sprostý slova ale tyto jsou jediný "pouitelný")
Natěstí to není moje jediný "fáro"...  a dík za INFO |
| |
| |